Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Selena Gomez hova járt iskolába?

Selena Gomez hova járt iskolába?

Figyelt kérdés
milyen iskolába járt, és melyik országba, és melyik évben kezdte el, és végezte el? ELmesélnétek?

2014. febr. 3. 15:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekünk honnan kell tudni?
2014. febr. 3. 17:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem pont tőled kérdeztem. Azt hittem valaki tudja és válaszol
2014. febr. 3. 19:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Én ugyan nem tudom, hogy ki ez a Selena Gomez nevű lány, mivel a tvmen évek óta csak sportot nézek ha van időm, és kb hét éve le vagyok maradva ezekből a "sztárokból", pláne ha tinik, nekem az élsportolók a sztárok :) de amit kb 30 percnyi kutatómunkával találtam különböző angol nyelvű oldalakon, azok a következők:

Selena Gomez az Amerikai Egyesült Államok Texas államában található Mansfield nevű város Danny Jones Middle School-ba járt, de részben magántanuló volt. Azt nem írták, mikor kezdte el, de az adatok szerint 2010-ben végzett. Remélem segítettem.

(az iskola címe: 4500 E Broad St, Mansfield, TX 76063, United States)

Az iskola hivatalos oldala, ha érdekel: [link]

2014. febr. 5. 22:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Sokat segítettél. Hol találtad meg?
2014. febr. 6. 00:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!