Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek is Selena Gomez...

Szerintetek is Selena Gomez szebb volt régen?

Figyelt kérdés
Pár évvel ezelőtt más volt. Szerintem sokat változott. Nekem régen jobban bejött, de most is gyönyörű.

2014. febr. 2. 15:14
 1/9 anonim ***** válasza:

Szerintem 14 évesen volt nagyon szép. Akkor ment még kb. Az első évada annak a Varázslós sorozatnak.

Én /sminkben/ azt mondom, hogy szép, bár nem mindegy, hogy sminkelik( néhány fellépésén fekete a szája, szörnyen áll neki)

Láttam róla már pár smink nélküli képet, és vagy átlagosnak vagy csúnyának mondanám azok alapján. De tényleg keressetek rá google-ban. A tokájáról nem nyilatkozok.

2014. febr. 2. 17:22
 2/9 A kérdező kommentje:

Sokat változott

[link]

(Basszus, asszem belezúgtam)

2014. febr. 2. 23:50
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ugyanúgy néz ki, az alsóbb képeken használ szemfestéket, meg kicsit barnább a bőre, ozt annyi:):)
2014. febr. 2. 23:52
 4/9 A kérdező kommentje:
A szeme, meg a szemöldöke változott asszem. Szerelmes lettem most mit tegyek?
2014. febr. 3. 01:26
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem változott. Semmit nem tudsz tenni :D
2014. febr. 4. 01:57
 6/9 anonim ***** válasza:
Lány vagyok és nem szeretem Selena-t, de meg kell mondanom, hogy gyönyörűséges.:) Most tényleg más, nagyon próbálja/próbálják felnőttessé varázsolni (magát), ezért sminkelik agyon. Amúgy egy természetes szépség. Jó neki.
2014. febr. 6. 11:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Régen, vagyis pár évvel ezelőtt egy kicsit gyerekesebben néztett ki, most már kész nő! Gyönyörű. Egyett értek az utolsó válaszolóval.
2014. febr. 7. 11:55
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. febr. 7. 11:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Ugyanolyan szep mint regen:) En szeptemberben voltam a becsi koncertjen es a koncert utan fel meterre allt tolem. Gyonyoruseges:D:(
2014. márc. 20. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!