Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Most mi van velük? Robsten

Most mi van velük? Robsten

Figyelt kérdés

tudom nagyon sok ilyen kérdés volt....de akkor is!!

[link]

ez mi????(fönt)

[link]

[link]

eggyütt voltak egy koncerten?(tudom h nem csók):

[link]

na és ez?:

[link]

[link]

[link] !!!!

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2009. dec. 6. 18:00
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
és most látom h az első képen h ki van pirulva Rob!!!!
2009. dec. 6. 18:02
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

1. kep a 2009-as MTV Movie Awardson keszult. Ok nyertek a Best Kiss kategoriaba es a hagyomanyhoz hiven meg kellet volna ismeteljek a csokot a nagykozonseg elott deh valamilyen okbol (ami orokre titok marad) kristen elforditotta a fejet)

http://www.youtube.com/watch?v=LDB0cIyfXUk&feature=related

es utana megis ez tortent:

http://www.youtube.com/watch?v=JfrA5VnqGqw

nah it most nekem elkezdett porogni a fantaziam h annyira egymasba vannak habarodva h nem mernek megkockaztatni egy csokot a nyilvanossag elott mert az mindent elarulna...ez az en elmeletem. Ok ez inkabb Bellara es Edwardra passzolna inkabb min Krisre es Robra...

2. kep: csak egy osszevagas. a Teen Choice Awardsrol. Igaz h egymas mellet ultek de ilyen kep soha nem keszult.

3.kep: 2008-as MTV Movie awards. Ezekben az idokben kezdtek szarnyra kapni a pletykak miszerint ok egy par. Az OK! ; Life&Style es a tobbi pletykamaazin (beleertve a magyarorszagiakat is) folyamatosa irogattak cikkeket h hurra egyutt vannak : az alompar szakitott: ujra egyutt, es mindig nevtelen es titokzatos ,,benfentesekre" vagy ,,bizalmas forrasokra" hivatkoztak. Mondanom sem kell ennek a fele se igaz. Kristen es Rob az interjukban mindig ism azt valottak h csak nagyon jo baratok.

4. kep: ez nem egy koncert, hanem valami dijatado vagy mittomen, ami mostanaba keszult a New Moon premiere elott vagy utan. Lathatoan itt is eleg jol ereztek magukat egyutt:

[link]

[link]

5.6. a kepek magukert beszelnek. Azt hiszem nincs mit hozzafuzni

7.kep: szinten egy osszevagas

8. 9. 10. ujjab ekes bizonyitekai annak h meg a nyilvanossag elott sem tudjak leallitani magukat. Nezz csak korbe a Twilight 2008as premier kepei kozott. csak ugy forro a levego. De gondolom a Summit jol megmosta a fejuket mert a New Moon premieren meg csak 1 kozos kepuk sincs. Rob erkezett az elsok kozott Kristen utoljara.

Nah de ugy veszem eszre h az eddigi legnagyobb botranyukrol nem ertesultel:

[link]

[link]

[link]

[link]

a hires Kings of Leon koncert

Ha erdekelnek a talalgatasok es a tenyleges tenyek es jo az angolod akkor nezd meg ezt az oldalt:

[link]

Es edremes visszaterni is mert folyamatosan frissul ahogy napvilagot lat egy ujjab pletyka.

Remelem segitettem.

2009. dec. 6. 19:01
 3/13 A kérdező kommentje:
nagyon kőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőősssssssssssssssssziiiiiiiiiiiiiiiii
2009. dec. 6. 19:47
 4/13 anonim ***** válasza:
Tuti együtt vannak! :D Bár engem annyira idegesítenek ezek a tagadások! Kristen nagy színésznő lehet, ahogy kiborult, és elkezdte mondani, hogy már csak az hiányzik, hogy Taylorral is összehozzák, mert kb annyi alapja van a robbal levő kapcsolatához... Nem értem miért játszák így túl. Csak mondja, h nem, ha nem mondhatja el... Nem értem mit kell úgy tagadni, mintha sértő lenne... aztán meg ott vannak a kézfogós képek, meg a "titokban egymásramosolygósak"...
2009. dec. 10. 14:22
 5/13 anonim ***** válasza:

az 1. képen meg amit küldtek video. Direkt nem történt meg a csók, az egész meg volt rendezve.

Amiket kiraktál képek nagy részük valamilyen Twilighttal van kapcsolatban. Rendezvények, gálák képei. Amiken természetesen együtt kellett megjelenniük.

Igen együtt mentek koncertre, meg Taylorral és Ashleyvel (vagy kivel)..

És igen kb. 2 kép van aminek van tényleg jelentősége, amin a reptéren sétálnak inkobnítóban és megfogták egymás kezét. De ha van/lesz/volt köztük bármi is azt maximum 10 év múlva tudjuk meg.. xD

2009. dec. 10. 17:15
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy meg volt rendezve a majdnem csókjuk. Rob azt sem tudta mi van.. Nézd meg a videót. Ő megcsókolta volna Kristent... És ahogy utána néz rá... Kristen meg ilyen sajnálom fejet vág... Szerintem ezt inkább ő döntötte el... És Robnak elfelejtett szólni... Mert az az arc mindent elmond.
2009. dec. 10. 17:24
 7/13 anonim ***** válasza:
Szerintem is nagyon meglepődött! szegénykémnek tátva maradt a szája! Nem lettem volna a helyében! Ahogy utána megfogja a díjat, és néz, az tényleg mindent elárul!
2009. dec. 10. 18:49
 8/13 anonim ***** válasza:
Basszus színészek, ez a dolgok.. XD Néha elfelejtjük, hogy nekik mi a dolguk??! Majd a Summit ezt megengedi, hogy ilyeneket csináljanak? A filmre olyan szinten le vannak szerződtetve, hogy még a saját kapcsolatukat sem árulhatják el a nagy világnak. ez a csók nem 2 forintot ért volna.
2009. dec. 10. 18:52
 9/13 anonim ***** válasza:
-.-""
2010. márc. 24. 15:27
 10/13 anonim ***** válasza:

Ez K.rva nagy! LOL

A Twilight-ba nagyon jól alakította a mazohista vámpírt!

Fúú akkor biztos, hogy vámpír, vagy minimum Mazohista állat a szexet is tuti durván szereti.. A színészet arról szól, hogy megjátssza egy kitalált személy létét. Amikor elmebeteg sorozatgyilkost játszik, akinek béna az egyik lába, akkor tuti, hogy elvontan fog viselkedni és sántítani fog! Ha egy okos, aranyos varázslótanoncot kell alakítania, akkor úgy csinál, mintha tök alap lenne egy pálcával hadonászni! Amikor nevetnie kell a jelenetben, persze neki nincs meg rá az ingere akkor is képes egy teljesen észrevehetetlen "látszat" nevetést csinálni. Ha sírnia kell, akkor képes könnyeket csalni a szemébe!

És mint előbb is írtam, kismillió dollárba kerül egy RObsten csók.. Nem fogják ellőni egy gála átadón..

Ja meg Eminem amikor ott röpdösött az egyik átadón egy szál faszba, akkor igen biztos tuti szárnyakat növesztett.. :O

Ennyire ne legyünk primitívek könyörgöm...

2010. márc. 24. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!