Csonka András meleg?
Figyelt kérdés
2009. dec. 5. 22:54
21/38 anonim válasza:
én meg biztosforrásból tudom, hogy igen. szétszakadt a seglyuka mert szétbaszták és müteni kellet
22/38 anonim válasza:
hogy te mekkora gyökér vagy...
23/38 anonim válasza:
Fábrynak van nője,tuti nem meleg!!!De Csonka sztem az...,legalábbis azt csiripelik a madarak!
24/38 anonim válasza:
Engem ez a szétbaszták dolog érdekel. Müteni kellett, annyira :D
25/38 anonim válasza:
Azért bárki is titkolja a párkapcsolatát, lehetetlen, hogy ennyi idő alatt legalább egy fotó ne jelent volna meg róla, vagy ne látta volna meg valaki a párjával, mármint ha az felvállalható. Nekem is az az érzésem, hogy az lehet ..
26/38 anonim válasza:
meleg unokatesóm találkozott vele megelbulin(confetti) u.h. az.:D
27/38 anonim válasza:
Nekem is fura, hogy nem mutatnak senkit, amikor azt írják, most pl. boldog. De kivel? Inkább vállalná fel, ha tényleg így lenne.Szerintem.
28/38 anonim válasza:
Igy van,ő az egyetlen szinész akiről még egy cikk nem jelent meg,hogy szakitott vagy összejött volna egy NŐvel....,pedig már hány éves is????
29/38 anonim válasza:
ez a bizonyos urbánus legenda Fridivel húsz éve kering...
30/38 anonim válasza:
21nek igaza van! Ez a helyzet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!