Milyen emberek szavaznak a Való Világ-os szereplőkre?
Tehát oké, hogy rokonok, ismerősök, család, barátok...de ezt a kört kizárva még ki ??? Vannak olyan emberek akik erre költik a pénzüket ?:O Ti ismertek ilyet?
(oké mikor volt a VV1 akkor én is szavaztam egyet a döntőben, de akkor kis hülye 10 éves voltam)
Nyereményt is szoktak sorsolni a szavazók között, van aki azt az elvet követi hogy csak 100-200 forintos befektetésért cserébe (amit nem sajnál kidobni) akár több százezres értékű nyereményre is esélye lehet. Ha megnézed persze kicsi az esély, de még így is nagyobb mintha lottóznál - és azt is mennyien csinálják.
A te példádból indulva nem csak gyerekek azok akiket a folyamatos szuggerálás rávesz arra hogy végül elküldjék az sms-t, ugyanúgy a teleshop vagy a tévés játékok is erre mennek rá.
Végül marad a rajongó, aki úgy érzi hogy már csak attól kerülhet közelebb ehhez a világhoz ha ő is a részese lehet - ehhez a műsorok szintén kellő mennyiségű információt kommunikálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!