Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Kitolásból szavaznak Jimmifia...

Kitolásból szavaznak Jimmifia Krisztiánra azok akik rá szavaznak?

Figyelt kérdés
Az a gyanúm, hogy az a néhány idióta aki szavaz, az azzal a pár szavazattal is ennyire tud hatni, hogy csakazérti bennmarad az akinek semmi helye nincs ilyen helyen, ergo egyszerűen kiesik akinek meg talán lenne.
2012. nov. 20. 18:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sokan nem is nézik, úgy szavaznak rá. Én már szurkolok neki, hogy nyerje meg (nem fogja). Égesse csak le magát az X-Faktor. Remélem Simon Cowellhez eljut egyszer.

Még annyit, hogy Krisztián nem tehet arról, hogy rá szavaznak. Egyébként tényleg borzalmas, amit előad, és szerintem ezt ő is tudja, viszont bolond lenne kiszállni, "énekelget" hétről-hétre, és élvezi, hogy továbbjut (mindenki más élvezné).

2012. nov. 20. 18:55
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, főjenek csak meg a levükben. De sztem lesz annyi gerinctelenség bennük, hogy az Adélka-Jimmifia döntőből a luvnyát hozzák ki, az legalább abszolút piacképes pixcsa.
2012. nov. 20. 19:36
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez a CD-je, szerintetek ezt ő énekelte, vagy valaki más? Vagy csak feljavították és tátogott?

http://www.youtube.com/watch?v=vEmJO873tWE

2012. nov. 22. 16:07
 4/5 A kérdező kommentje:
Meg se nézem.
2012. nov. 22. 21:29
 5/5 anonim ***** válasza:
2012. nov. 23. 00:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!