"Aktualitásként". Az Eurovíziós Dalfesztivál elődöntőjében lehetett hallani többek közt pl. Szabó Leslie Hogy segíthetnék című számát. A szöveget hallgatva mi a véleményetek a dalról (illetőleg a témáról, amit felvet)?
2014. jan. 27. 12:08
1/5 anonim válasza:
Nekem nagyon megtetszett. Érdekes, hogy amíg csak interneten hallottam nem tetszett. De Leslie előadása megfogott.
Tetszik, hogy végre indult egy olyan dal is, aminek tényleg mondani valója van. És az is tetszik hogy nem egy "reklámfogás" dal.
A szöveg pedig magáért beszél. El kéne gondolkodnunk hogy hogy segíthetnénk és nem csak a saját boldogságunkkal törődni
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ!
2014. jan. 30. 08:57
3/5 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik a dal, de tartok tőle, hogy ha angolul énekelné majd, nem biztos, hogy ugyanazt az érzelmi hatást fogja tudni kiváltani. Viszont, ha magyarul énekli majd, azt meg ugyebár csak a magyarok fogják érteni...
4/5 A kérdező kommentje:
hát igen... mondjuk ByeAlex-nek bejött, de azért az a dal talán más kategória :)
2014. jan. 30. 12:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!