A OneDirection énekesei melegek?
Nem szeretem az 1D-t, de biztos vagyok benne, hogy nem melegek. Viszont azoktól kiráz a hideg, akik azzal jönnek, hogy akik utálkoznak, vagy egyszerűen csak nem szeretik őket, azok irigyek. Mondjátok meg fanok, mégis mi a bánatra lennénk irigyek, ha egyszer nem szeretjük őket? Te irigy lennél valaha az ellentéteidre? Vegyük példának a Slipknotot, a Bon Jovit vagy a Green Dayt. Vagy akármilyen más olyan bandát, ami nem tetszik az 1D fanoknak. Irigyek lennétek valaha is rájuk? Nem, mert egyáltalán nem jön be a stílusuk, vagy egyenesen irtóztok tőlük. Akkor meg? Mi miért lennénk irigyek az 1D-re? Semmiért. ha az 1D tagjai majd híres rajzolók lesznek, akkor irigy leszek.
Ennyit az utálkozókról. Én is az vagyok, de azt, hogy melegek, nem mondom, mert nem azok.
Ha például melegek is lennének, miért lenne jó neked?
Vagy fordítva.
Nem értelek titeket...
Nem melegek. Ötből háromnak barátnője van. Mind a három apuka lesz.
Ha melegek is lennének, akkor is ugyanúgy imádnám őket. :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!