A OneDirection énekesei melegek?
Nem melegek.
Csak sokan nem tudnak megbarátkozni a gondolattal,hogy van,akinek a tehetsége mellé még jó külső is jár. Engem az ilyenek már rég nem érdekelnek. Tudod... A rosszakaróid (=irigyeid) kitalálják a pletykát,az ellenségeid terjesztik és a h*lyék pedig elhiszik.
Megnyugtathatlak,egyikőjük sem meleg.
*miért *terjesztesz
Na,pont az ilyen értelmiségiek szokták ezt csinálni,mint Te :)
jaj ne, belekötött a helyesírásomba, most menten igazat adok neked, valóban nem b:zik :D:D bár ettől te ugyanúgy nem tudsz semmi 100%-osan megerősíthető információt itt leírni ezekről, erről akarod elterelni a szót? :D
fogadjunk már egekben van a vérnyomásod, mert egy "nator" vagy mi beszólt...hoppá, milyen tájékozott vagyok, ugye? :D nekem is vannak kedvenceim, hihetetlen, de az ő rajongóik nem becézgetik azokat az embereket, akik útálják őket :D
Attól még,hogy kedvelem őket,nem vagyok egy őrült fan. És képzeld,erről a nator dologról most hallok először.
És ugyanúgy az sem biztos,hogy Te nem vagy meleg. Sosem lehet tudni ....
Látom nem megy neked az értelmező olvasás :(
Senkinek nem estem neki,de annyira méltatlan az emberek rosszindulata. Komolyan,neked is nem lenne jobb dolgod mint itt vitát generálni?
Őszintén szerintem Harry és Louis egy párt alkot. Már ha csak a testbeszédükre hagyatkozunk és arra ahogy egymással viselkednek.
Na meg lehet hogy csak viccelnek de interjúkban is tettek utalásokat és a többiek reakciója is sokmindent elárul.
Én magam eléggé benne vagyok a slash dologban és rengeteg színész és énekes viselkedik iszonyat fanservice módon a rajongók örömére (RDJ/Jude Law, Fassbender/McAvoy de idetehető még Hiddleston/Hemsworth is hogy csak párat említsek). Mégis náluk valamiért valódinak tűnik.
Amúgy elsővel nem értek egyet, miért kellene irigynek és rosszindulatúnak lenni ahhoz hogy azt állítsd valakinek a szexualitása nem tartozik a "normába"
A barátnő témához pedig: zsenge koromban sokszor hallottam ahogy Ricky Martin letagadja, hogy meleg. Nézz rá most, boldog férjes apuka...
Amúgy kedves kérdező ne ez befolyásolja a rajongásodat, mert valójában teljesen lényegtelen a szexualitásuk. Az értük rajongó kislányoknak egy mákszemnyi esélyük sincs, akár heterók, akár melegek. Na meg nem ennek kellene befolyásolnia hogy kiért rajong az ember.
Én a zenészeket a jó számokért, a színészeket meg azért szeretem mert elhitetik velem, hogy más emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!