Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » A OneDirection énekesei melegek?

A OneDirection énekesei melegek?

Figyelt kérdés
Hallom haverjaimtól hogy így bu_zik úgy bu_zik meg hogy állitolag van kép róla hogy csókolóznak meg hogy bevallják videón hogy melegek.Igaz??Van alapja??
2014. jan. 26. 18:10
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
86%

Nem melegek.

Csak sokan nem tudnak megbarátkozni a gondolattal,hogy van,akinek a tehetsége mellé még jó külső is jár. Engem az ilyenek már rég nem érdekelnek. Tudod... A rosszakaróid (=irigyeid) kitalálják a pletykát,az ellenségeid terjesztik és a h*lyék pedig elhiszik.

Megnyugtathatlak,egyikőjük sem meleg.

2014. jan. 26. 18:37
 2/18 anonim ***** válasza:
60%
első, mért vagy benne biztos, hogy nem azok? :D az nem lehet pletyka? :D csak ha már ilyen precízen kifejted, hogy miért is lennének azok, ezt csak kitalálták...igen, nyilván te sem ismered őket több éve személyesen, így te is csak egy dolgot terjesztessz. :D
2014. jan. 26. 19:37
 3/18 anonim ***** válasza:

*miért *terjesztesz

Na,pont az ilyen értelmiségiek szokták ezt csinálni,mint Te :)

2014. jan. 26. 19:40
 4/18 anonim ***** válasza:
54%

jaj ne, belekötött a helyesírásomba, most menten igazat adok neked, valóban nem b:zik :D:D bár ettől te ugyanúgy nem tudsz semmi 100%-osan megerősíthető információt itt leírni ezekről, erről akarod elterelni a szót? :D

fogadjunk már egekben van a vérnyomásod, mert egy "nator" vagy mi beszólt...hoppá, milyen tájékozott vagyok, ugye? :D nekem is vannak kedvenceim, hihetetlen, de az ő rajongóik nem becézgetik azokat az embereket, akik útálják őket :D

2014. jan. 26. 19:52
 5/18 anonim ***** válasza:

Attól még,hogy kedvelem őket,nem vagyok egy őrült fan. És képzeld,erről a nator dologról most hallok először.

És ugyanúgy az sem biztos,hogy Te nem vagy meleg. Sosem lehet tudni ....

2014. jan. 26. 19:57
 6/18 anonim ***** válasza:
így van :D nem tudhatod...:D én nem veszem sértésnek, sőt valószínűleg a körülöttem élők sem esnének neked, mert leb_zizol...az az irónikus, amikor valaki erre ugrik visítógörcsben, hogy "ÚRISTEN, EZ HOGY MERI RÓLUK EZT MONDANII?? HÁT AKI ŐT LEB_ZIZZA, AZ ENGEM IS"...xd
2014. jan. 26. 20:04
 7/18 anonim ***** válasza:

Látom nem megy neked az értelmező olvasás :(

Senkinek nem estem neki,de annyira méltatlan az emberek rosszindulata. Komolyan,neked is nem lenne jobb dolgod mint itt vitát generálni?

2014. jan. 26. 20:07
 8/18 anonim ***** válasza:
90%
Ha nem tűnt volna fel, négynek barátnője van, az egyiknek lassan 2 éve, az ötödik meg vőlegény. Akkor miről is beszélünk? ;)
2014. jan. 27. 15:54
 9/18 anonim ***** válasza:
68%

Őszintén szerintem Harry és Louis egy párt alkot. Már ha csak a testbeszédükre hagyatkozunk és arra ahogy egymással viselkednek.

Na meg lehet hogy csak viccelnek de interjúkban is tettek utalásokat és a többiek reakciója is sokmindent elárul.

Én magam eléggé benne vagyok a slash dologban és rengeteg színész és énekes viselkedik iszonyat fanservice módon a rajongók örömére (RDJ/Jude Law, Fassbender/McAvoy de idetehető még Hiddleston/Hemsworth is hogy csak párat említsek). Mégis náluk valamiért valódinak tűnik.

Amúgy elsővel nem értek egyet, miért kellene irigynek és rosszindulatúnak lenni ahhoz hogy azt állítsd valakinek a szexualitása nem tartozik a "normába"

A barátnő témához pedig: zsenge koromban sokszor hallottam ahogy Ricky Martin letagadja, hogy meleg. Nézz rá most, boldog férjes apuka...

Amúgy kedves kérdező ne ez befolyásolja a rajongásodat, mert valójában teljesen lényegtelen a szexualitásuk. Az értük rajongó kislányoknak egy mákszemnyi esélyük sincs, akár heterók, akár melegek. Na meg nem ennek kellene befolyásolnia hogy kiért rajong az ember.

Én a zenészeket a jó számokért, a színészeket meg azért szeretem mert elhitetik velem, hogy más emberek.

2014. jan. 27. 16:39
 10/18 anonim ***** válasza:
Én nem ismerem őket igazán, de most őszintén. Véletlenül összeakadna egy bandába 5 srác, és egész véletlenül pont mind az 5 meleg? vagy hogy gondolják ezt?
2014. jan. 27. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!