11/20 anonim válasza:
nem ri*anckodik mert senkinek nem kell :p amugy nekem is nagyon antipatikus,beképzelt,elkényeztetett hisztérika de engem legjobban az idegesit ahogy artikulál a nagy puliszka szájával
12/20 anonim válasza:
miért ne kéne? szép lány, csak látták h neki van tartása, és nem kezd ki mindenkivel. és egyébként is milyen pasival kavarjon ott? hát mindegyik pasi nyomi kivéve Aurélio, de vele meg csak barátok.
13/20 A kérdező kommentje:
amugy meg ,ő a legnormálisabb akkor is , miért a sárlott mennyivel jobb vagy szebb ?? , vagy a képmutató dorka ?
2014. jan. 24. 11:37
14/20 anonim válasza:
Nagyon szep, de amilyen szep olyan hiu is (bar nem tartom ezt bajnak) Nem hiszem, hogy Zsolt irant igaz erzelmek fuznek, inkabb csak a teny, hogy Zsoltnak nem O az elsoszamu kedvence a csajok kozul, es ez bantja az onerzetet, emiatt akarja megkapni. Illetve nagyon feltekenynek tartom. Ugy kulonosebb inpulzust nem valt ki belolem, hiaba szinte minden adasban raplizik valami miatt. Aki nekem nagyon szimpatikus az Dorka :)
15/20 anonim válasza:
kulon kulon nincs velemenyem egyik csajrol es anyrol se mind bekepzelt egyes fiuk bu zik a lanyok meg kur vak a tobseg nem csoda hgy nezetseg szintet dontot
16/20 rosszlány válasza:
Szerintem egy sexmániás csaj,rá van írva,elég ha a Zsoltis jelenetre gondolunk,amikor részeg volt és ráakaszkodott akkor muttatta meg igazán milyen is! Hmm...
17/20 A kérdező kommentje:
sztem ez nem igy van :P
2014. jan. 31. 19:17
18/20 lekoklar válasza:
inkább a tanulnivalótokkal foglalkoznátok ennyit, mint a szemét semmirekellő kereskedelmi csatornákon sugárzott szintén nagy kaki " valóságshow"-al.....nézd meg a legközelebbi nagy várost a közeledben....és ott az utcákon lődörgő hajléktalanokat....nah az a való világ....nem ez
19/20 anonim válasza:
2 évig volt javítóintézetben, viselkedési zavarok (ezt bennt is megmutatta) meg drogok miatt, aztán bennt is drogozott, próbált megszökni is, sőt őrködött, amíg egy lány öngyilkosságot kísérelt meg... 20 éves létére nem végezte el a középiskolát sem, de 'modellnek' tartja magát amihez semmi érzéke nincsen, és olyanokat mondd, hogy 'örülök, hogy megint sikerült valamit letennem az asztalra' miután lefényképezték bikiniben. Mintha a relativitás elméletét dolgozta volna ki!
Igaza volt Lacinak, tényleg az az egyetlen reális végzete, hogy gazdag pasik fa.szát fogja sz.opni
20/20 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló -> sztem te hülyeségeket irtál ezzt honnan vetted amit az elején irtál ?
2014. febr. 8. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!