Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Valóvilág! Szerintetek kinek...

Valóvilág! Szerintetek kinek volt igaza, Zsuzsinak vagy Olivérnek?

Figyelt kérdés

Szerintem Olivérnek,mert valóban nem modnott annyira sértő dolgokat zsuzsinak,sőt csak az igazat mondta.Ez az én véleményem,érdekelne a Tiétek is!

Előre is köszi!

17L

2010. dec. 21. 21:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
65%
Én is Olivérnek adok igazat...
2010. dec. 21. 21:14
 2/16 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem Telivérnek.
2010. dec. 21. 21:18
 3/16 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem mindkettő. Az Olivér tudta nagyon jól, hogy Zsuzsi alapból ilyen balhés típus nem tudom miért provokálta.

Zsuzsi meg magának kereste a bajt, tudta ő is nagyon jól hogy ez nem marad annyiban.

2010. dec. 21. 21:18
 4/16 anonim ***** válasza:
73%
mindketto primitiv modon viselkedett. oliver kitunoen ert ahhoz hogy masokat alazzon ,hergeljen ,zsuzsi meg meggondolatlan hirtelen haragu es nagypofaju. de az igaz hogy akarmit is mondott oliver, zsuzsinak vissza kellett volna fognia magat. tehat jogos hogy kitettek.
2010. dec. 21. 21:27
 5/16 anonim ***** válasza:
66%
egyiknek sem.
2010. dec. 21. 21:27
 6/16 anonim ***** válasza:
69%
Olivér egy ilyen beképzelt senkiházi nő nemérdemel tiszteletet én is ezt tettem volna egy olcsó lotyó akinek semmikeresnivalója nemvolt bent
2010. dec. 21. 21:43
 7/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Igen Zsuzsiról én is hasonlókat gondolok, Olivér pedig véleményem szerint tényleg nem mondott neki annyira ütős dolgokat,amiért megkellett volna dobálni. Ennyi erővel Béci és Gigi is neki eshetett volna Zsuzsinak amikor lek*rvázta Béci barátnőjét....
2010. dec. 21. 21:56
 8/16 anonim ***** válasza:
53%
Prosti meg prosti között is van különbség.A szóban forgó egy alpári,gonosz prosti.Nem is értem miért háborodott fel,hogy akként is kezelték.
2010. dec. 22. 02:16
 9/16 anonim ***** válasza:
49%
Olivérnek.Imádom, legnagyobb arc.:)
2010. dec. 22. 15:16
 10/16 anonim ***** válasza:
61%
Zsuzsi amúgy akkor minek ment be a villába ha utána meg kiakart jönni am meg tudtátok hogy Zsuzsi benne volt a Joshi Bharat-ba Béci barátnőjével balhézott... :DD
2010. dec. 25. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!