Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Valóvilág! Szerintetek kinek...

Valóvilág! Szerintetek kinek volt igaza, Zsuzsinak vagy Olivérnek?

Figyelt kérdés

Szerintem Olivérnek,mert valóban nem modnott annyira sértő dolgokat zsuzsinak,sőt csak az igazat mondta.Ez az én véleményem,érdekelne a Tiétek is!

Előre is köszi!

17L

2010. dec. 21. 21:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
annak van igaza aki nem néz ilyen sz@rt
2010. dec. 28. 00:39
 12/16 anonim ***** válasza:
47%

Mindketten megérik a pénzüket. Olivérnek ugyan igaza volt abban, amit mondott róla, de tudhatta jól, hogy ez az idegbeteg nőszemély ebben az állapotban akár neki is eshet - mégis bement utána a szobába. Olivér nem buta, tényleg sejthette, hogy ez lesz a vége. Talán arra nem gondolt, hogy odáig fajul a dolog, hogy emiatt kidobják Zsuzsit a villából, de abban biztos vagyok, hogy direkt még cukkolta, és élvezte, hogy mennyire kiborult a csaj.

De Zsuzsi a hibás, hogy hagyta magát. Vagy ha úgyis az volt a célja, hogy kidobják a villából, akkor végül is jól csinálta amit csinált.

Amúgy egy ritka buta, primitív nőt ismertem meg benne az egész műsor alatt, szóval egyáltalán nem hiányzik onnan.

2010. dec. 28. 08:08
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Olivérnek, csak nem ennyire nyersen kellett volna előadnia.
2010. dec. 28. 21:30
 14/16 anonim ***** válasza:

egyértelműen Zsuzsának volt igaza!

28/L

2011. jan. 11. 19:10
 15/16 anonim ***** válasza:
Olinak volt igaza!!
2011. febr. 13. 12:46
 16/16 A kérdező kommentje:
Szerintem is Olinak volt igaza. Zsuzsinak jót tett,hogy kijöt onnan,hiszen elindult a modell karrierje meg minden.Olit eg sajnálom,hogy kiesett. =(
2011. febr. 13. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!