Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » SP-t miért hívják úgy, mint a...

SP-t miért hívják úgy, mint a legnépszerűbb party drogot?

Figyelt kérdés
Feláll a szőr a hátamon a zenéjétől, meg a sráctól úgy egészben, nem is kívánok utánanézni neki, de fúrja az oldalam a kíváncsiság, hogy miért SP?
2009. dec. 3. 14:54
 1/6 anonim ***** válasza:
71%
soproni paraszt
2009. dec. 3. 15:25
 2/6 A kérdező kommentje:

Ja már értem! :D

Én azt hittem Sándor Pityu, vagy valami nagyon gáz neve van.

Olyan vicces a kis gyerek mert valamelyik nap a viván elmondta, hogy ő sem drogozik, meg nem is szabad és a többi... Nem valami hiteles így, hogy ez a neve. :D

2009. dec. 3. 15:32
 3/6 anonim ***** válasza:
15%
tiiiii idiotákkkkk sp cukii imádni való jo a zenéje ahhhhh(L) és azé sp me régebben gyorsan futot+kosarazott és speedi gonzales-nek hívtákk áhh bexarokk pőcsök
2009. dec. 3. 16:46
 4/6 anonim ***** válasza:

Azta!!! És azt tudod mikor kötötték meg a trianoni békét? Na? Vagy hogy hogy hívták azt aki először a Holdra lépett (magyarok közül), esetleg, hogy ki volt az első magyar fejedelmünk Google használata nélkül úgysem mennem :P

Amúgy én nem szeretem ezt a csávót, csak baromkodni szokott osztálytársam, hogy táncol olyan szarul, és hozzá üvöltözi, hogy "KÉK MALAAAAC" :D Szóval aszt hiszem Speedy a neve de valai azt iss mondta hogy Sajtos pogi xD Nem tom, én b@zinak szoktam nevezni, pedig nem beszélek annyiszor csúnyán :D

2009. dec. 3. 20:10
 5/6 A kérdező kommentje:

16:46-os hozzászólása annyira gáz volt, hogy az már szórakoztató... :D

De azért azt nem hiszem, hogy nem tudja, hogy espének becézik a spurit, speedet...

2009. dec. 3. 20:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Tesóm miatt én is tudom, hogy speedy gonzalez-ről kapta a nevét, de hogy nem futott ő se gyorsan és nem is kosarazott, az biztos, max speedy g. volt a kedvence.
2009. dec. 4. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!