Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Hány kg volt Kurt Cobain?

Hány kg volt Kurt Cobain?

Figyelt kérdés
2009. dec. 1. 13:35
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%
Klaudia?
2010. jan. 19. 12:44
 22/41 A kérdező kommentje:
nem XD
2010. jan. 19. 13:43
 23/41 anonim ***** válasza:
71%
ááá nem, nem Klaudia, te inkább valamilyen Kata vagy Kitti lehetsz szerintem..
2010. jan. 19. 13:43
 24/41 anonim ***** válasza:
36%
eh, egyszerre irtuk, haha
2010. jan. 19. 13:44
 25/41 A kérdező kommentje:

tényleg 1xre írtuk :D

Kitti vagyok ja:D honnan tudtad?:D

és te ? Gergő vagy ki?:D

2010. jan. 19. 17:22
 26/41 anonim ***** válasza:
36%
jah, én Gergő vagyok, de ezt nem annyira szeretem, jobban szeretem a Gergelyt, bár ez elég érdekes, mármint a név, de lehet csak nekem furcsa.
2010. jan. 19. 18:19
 27/41 A kérdező kommentje:

:S

sztem a Gergő jobban hangzik mint a Gergely..

de te tudod Gergely:D

h eltaláltam már h az a neved:D:D

2010. jan. 20. 13:54
 28/41 anonim ***** válasza:

hát ja, bár G betűvel nincs is olyan sok férfi név..talán még a Gábor ami gyakoribb, vagyis most csak ez jut eszembe :D. de amugy meg attól hogy jobban szeretem a gergelyt, attól azért nem mondom senkinek sem, hogy IGY HIVJÁL MERT EZT SZERETEM!, mindenki ugy hiv ahogy akar, szóval nem muszály Gergelyt mondanod, ha a Gergő jobban bejön:D

éa akkor ja...jó volt a megérzésem a másik kérdéssel kapcsolatban haha :D de amugy te rendesen szereted a nirvanát vagy csak a rape me-t meg a smells like teen spiritet, meg amiket ugy szoktak, pár számot...nekem elmondhatod

2010. jan. 20. 16:57
 29/41 A kérdező kommentje:

de h is ÁÁ

mit képzelsz te?:D

MINDEGYIK számot szeretem/imádom a NIRVANA-tól nem csak az ismerteket... meg az összes dvd megvan csak egy nincs az akusztikus:(

+a könyv is..

nem csak a divat sz@rokat szeretem =/

miért te régen szeretted a NIRVANA-t Gergő?:D

2010. jan. 20. 17:55
 30/41 anonim ***** válasza:

hát, én valójában szeretem még most is őket, jó zenekar volt szerintem, élőben szivesen megnéztem volna őket legalább egyszer. nekem sajnos nincs olyan nagy gyűjteményem tőlük, egy CDm van, amit nemrégen vettem Miskolcon, a From the Muddy Banks, könyvem is van egy, az Everett True-s, de azt még nem fejeztem be, körülbelül a felénél járhatok..nem tudom te erre gondoltál e, mert már láttam több könyvet is velük kapcsolatban, de azok leginkább Kurtról szóltak.

na mindegy, megyek szerintem, megnézem az Újholdat, vagy valami haha, jó éjt.

2010. jan. 20. 20:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!