Kurt Cobain (nirvana) és Axl Rose (GNR) miért utálták egymást?
Sziasztok!
Sok videót láttam már a két zenekarról és van pár videó angolul, ahol egymásról beszélnek. Mindenki mondja, hogy utálták egymást, de miért? Ti nem tudnátok nekem leírni? Előre is köszi. És ha gondoljátok írjátok meg, hogy ti melyik zenekart kedvelitek jobban!
Asszem Axl beszolt Courtneynak :P
Am GUNS N' ROSES!
Valamikor olvastam, de nem tudnám felidézni>.<
Mind a két együttest, nagyon bírom, de ha választani kell, akkor természetesen csakis a Nirvana jöhet szóba:D
Ah, ennek a két zenekarnak az említése, most felidézte tinikoromat!:-)
Arra nemigen emlékszem, hogy Axl orrolt volna Kurt-re, csak arra, hogy roppant népszerű volt a kilencvenes évek elején mindkét csapat, az MTV kedvencei közé tartoztak.
Én talán a GNR-t szeretem jobban, mert változatosabb és kifinomultabb a zenéjük, de a Nirvanát is nagyon bírom, a "dühös" zene és Kurt nihilizmusa miatt...kár, hogy megölte magát. A GNR-ért is kár, amióta már csak Axl van a zenekarban, már inkább csak Axl Rose Band-nak nevezhető, a régi jó zene és dicsőség már elmúlt. Slash nélkül a GNR olyan, mint a Dallas Bobby Ewing nélkül.
Mindegy, mikor hallgatom vagy nézem őket a Youtubon, elfog a kellemes nosztalgia...
Nem tudom, de engem is krvára érdekelne.
Amúgy szerintem gnr a jobb, bár nirvanat is csípem.
azt hogy a Nirvanaval mert utaljak egymast, nem tudom, de Marilyn Mansonnal azert, mert Axl ellopta egy otletet (feldolgozta Charles Manson //tomeggyilkos, akinek atvette a nevet Manson is// egyik szamat, //aztan meg fizethette a karpotlast az aldozat felesegenek, haha.//)
lehet Kurt egyik otletet is ellopta :P
ennél bonyolultabb a dolog.az akkori punk rock olympiában kezdődött.olympia és a környező hasonló városok mint seattle megvetették az olyan rocksztárokat akik pózoltak és kihasználták a nőket (szexisták voltak) nyálas sztárok voltak egy szóval hedonisták akik csak limuzinba voltak hajlandók beülni
minden dolog ami olyan volt mint a guns n roses vagy arerosmith motely crue azt megvetette a NIRVANA mert ök feministák voltak.és a lényeg az h igen beszólt egyszer Courtneynak pontosabban Kurtnek Axl Rose és onnatól kezdve kezdődött a háború közöttük.
De ha érdekel olvasd el Everett True - NIRVANA címü könyvét abból mindent megtudhatsz.ha jól tudom még a neten is megtalálod!
"Most azt hagyjuk inkább, hogy ha létezne Cupidónak egy kárörvendő s*ggfej unokatesója, akkor Cobain helyett Rose-hoz kellett volna hozzámennie inkább. Így viszont a grunge házaspár találkozása ’92-ben Axl Rose-zal egészen másképp alakulhatott volna. A történet szerint az MTV Awards backstage-ében a gyerekükkel kajáló pár meglátta Axlt, és viccből odahívta hozzájuk. Mivel a Nirvana-frontember már akkor egy nagy viccnek tartotta a GNR énekesét, megkérdezte tőle: nem lenne-e a gyerekük keresztapja? Axl azonnal dühbe gurult, lek*rvázta Love-ot és megfenyegette Cobaint, hogy összeveri. Később a Guns N' Roses hatalmas biztonsági őrei még bele is kötöttek Krist Novoselicbe. Onnantól kezdve egy ideig Axl Rose minden koncertjén elsütött valami Nirvanát gyalázó szöveget. Az esetnek külön pikantériát adott, hogy Kurt Cobain visszautasította Axl meghívását, hogy a Nirvana legyen az egyik előzenekaruk a Metallicával közös turnéjukon."
innen: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!