Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Kurt Cobain (nirvana) és Axl...

Kurt Cobain (nirvana) és Axl Rose (GNR) miért utálták egymást?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sok videót láttam már a két zenekarról és van pár videó angolul, ahol egymásról beszélnek. Mindenki mondja, hogy utálták egymást, de miért? Ti nem tudnátok nekem leírni? Előre is köszi. És ha gondoljátok írjátok meg, hogy ti melyik zenekart kedvelitek jobban!

2011. júl. 15. 16:57
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%
Nirvana ♥ Axl Rose egy beképzelt majom...homofób..:D
2013. ápr. 27. 00:16
 12/12 anonim válasza:
71%

Természetesen a Nirvanát, mivel a kedvenc zenekarom (kár, hogy a korosztályomban már nem sok rocker, metalos van. :( Nem tudom, hogy így kezdődött-e, de miután kijött a Nevermind nevű albuma a Nirvanának, a Guns n Roses és a Metallica közös turnéra ment, ahová a Nirvanát is hívták volna, de Kurt nem fogadta el a meghívást és azt mondta róluk, hogy ők tehetséges emberek, akik szar számokat írnak.

12/L

2015. szept. 9. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!