A Bad Boyz-os fiuk kozul valamelyik meleg? Vagy tobben is azok?
Figyelt kérdés
ha tudjatok h melyik akkor azt is irhatjatok! sztem legtobb annak nez ki2009. nov. 30. 22:06
11/18 anonim válasza:
Elvileg csak 2 embernek van barátnője!!!!!!!!!
12/18 anonim válasza:
Ja ezt nem úgy értettem, hogy a többi meleg, csak hogy a többiek szinglik :)))
13/18 anonim válasza:
Egyikükről biztosan tudom, hogy NEM meleg (Kurucz Sanyi), a többieket nem ismerem így nem is nyilatkozom, de szerintem egyikük sem az...
14/18 anonim válasza:
Ránézésre az ÖSSZES !!!
Amúgymeg... ha jól tom 1nek van "csaja", amit a börtönben szedett össze... xP
(mély,dörmögő hang... széles kigyúrt állat... és a lába közt lóg valami...xD)
15/18 anonim válasza:
Nem abszulút nem azok! Nem is hiszem el hogy ez a kérdés valakibe fölmerülhet... és igen Reeco ült börtönben.. é??? Ő is útál erről beszélni nem hogy még itt ki is beszélitek...De nem csinált semmi olyat ami bárkinek az életébe került volna vagy ijsemi...Azért táncol hogy többet ne forduljon ez elő..már a TÁNC az élete..és nagyonis jól megy neki..Attól mert most csak 2 tagnak van barátnője attól még nem azok és be lehet fogni...-.-
16/18 anonim válasza:
Egyik sem az, ez egyértelmű!!! De persze vannak olyanok, akik tiszta irigyek és kombinálnak, dehát megértem, mert van mire:D De azért szánalmasak:D Ammeg aki nem is ismeri őket az mit dumál hogy jaj mind meleg..-.- Fáj ha valaki sikeres? Fáj ha valakinek sikerült a legmélyebbről is eljutnia a sikerig?? Annyira nem értelek titeket... Szerintem inkább örülnünk kéne, hogy vannak még ilyen tehetséges emberek a mi országunkban is...
17/18 anonim válasza:
Reecoka is csak előzetesben volt.és akkor mi van???semmi
nem kell itt senkit sem kritizálni kedves kérdező, mert te is csak irigy és féltékeny vagy!!ennyi
18/18 anonim válasza:
menjetek már 1-2 meleg buliba ahol kurucz sanyi szokott fellépni meg bulizni, utána okoskodjatok :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!