Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » A Bad Boyz-os fiuk kozul...

A Bad Boyz-os fiuk kozul valamelyik meleg? Vagy tobben is azok?

Figyelt kérdés
ha tudjatok h melyik akkor azt is irhatjatok! sztem legtobb annak nez ki
2009. nov. 30. 22:06
1 2
 1/18 Andrewka válasza:
37%
Szerintem 90%uk az
2009. nov. 30. 22:07
 2/18 anonim válasza:
42%
Én azt hallottam, h a fele már ült börtönben vmiért... :S pedig eddig ők voltak a kedvenceim... :(
2009. nov. 30. 22:13
 3/18 anonim ***** válasza:
88%
és miért néz ki annak? mert ad magára?
2009. nov. 30. 22:19
 4/18 anonim ***** válasza:
37%

Nem tudom a kérdező szexuális irányultságát és nemét, azonban általában a meleg férfiak szerint azon férfiak, akik "tetszenek" nekik, mindegyike meleg :) Nekem több meleg ismerősöm is van, és rendszerint leb.zizzák azokat, akik nekik bejönnek. "Ő tutimeleg" :)

Tehát én már bókként kezelem a "dejólnézki" párjaként ezt a "szerintemmeleg" feltételezést.

2009. nov. 30. 22:28
 5/18 anonim ***** válasza:
44%

"sztem legtobb annak nez ki"

Szerinted külső alapján meg lehet állapítani hogy kihez mihez vonzódik az illető? Ilyenről sem hallottam még...

2009. nov. 30. 23:04
 6/18 anonim ***** válasza:
SENKIII NEM B*ZII ÉS NEM ÜLT BÖRTÖNBEN HA NÉZTÉTEK VOLNA A FOKÚSZT LÁTTÁTOK VOLNAAA!!!!!!!!!!!!!!!! ÉS MUTATÁKK A CSAJAIKATTTT |ezt a sokk észt:DD(NN)-_-
2009. dec. 3. 16:53
 7/18 anonim ***** válasza:
Hát felőlem lehetnének melegek és börtöntöltelékek is, akkor is tudják amit tudnak és ez megkérdőjelezhetetlen. Egyikük, Horváth Ricsi már ült börötönben, de ne a legerosszabb dologra gondoljatok,mint pl. emerölés stb....)csak ezt nem akarják nyilvánosságra hozni, ami érthető. Ne a magánéletük alapján ítéljük már meg a tehetségeket!!!
2009. dec. 6. 18:50
 8/18 anonim válasza:
45%
Nemtudom,hogy mijért kell egyes embereknek keverni a szart.....irigységből.....jól mozognak..kib'''szott helyesek...nemkell róluk olyan hirt terjeszteni,ami egyáltalán nem igaz....teljes mértékben védem őket;) és ezzel nem csak én vagyok igy..szval akik melegnek nézi őket...az mehet a pi''ába.... és biztos vagyok benne,hogy nem ültek börtönben!!!!!!!!ha néztétek volna a fókuszt akkor nem itt tartanánk..na pá pusy béke
2009. dec. 7. 18:10
 9/18 anonim ***** válasza:
25%

Ez az itt kavarjátok a szart a semmire fel!

Egyikük sem meleg mert a felének van barátnöje, és miért lennének azok mert adnak magukra és mert jól néznek ki?

Ja és nem ültek börtönben ,csak megint valami idióta féltékeny állat keveri a szart:@

2009. dec. 8. 20:25
 10/18 anonim válasza:
Mért lennének melegek? Azért mert jól nézek ki? Istenem ez a féltékenység! Am a felének van barátnője! És ha volt olyan aki börtönbe volt, mi van akkor? Több magyar sztár is volt börtönbe és nem volt ekkora felhajtás! Az a bajuk sokaknak velük hogy tehetségesek. Táncolni is tudnak, egyesek énekelnek, stb. Ugyhogy csak annyi hogy hajrá BAD BOYZ!
2009. dec. 9. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!