One Direction fanok véleményét kérem! Hogy szerintetek jól néz ki Harry Styles az új hajával? Mert én nagyon sajnálom hogy a szép fürtjeit levágatta.
Figyelt kérdés
Nem kérek utálkozó válaszokat
KÖSZI!
2013. dec. 27. 18:38
1/14 anonim válasza:
Szerintem mindenhogy jól néz ki. ^.^
2/14 A kérdező kommentje:
Igazad van !De én már ugyérzek hogy anyira nem is vagyok belé "szerelmes"!Mert őt a haja tett szépé! ^-^ ^3^
2013. dec. 27. 18:52
3/14 anonim válasza:
én még nem is láttam az új hajával, csak a levágott hajkupacot láttam. de a régi hajánál bármi jobban áll neki:))
4/14 A kérdező kommentje:
Hát ezzel nem értek egyet szerintem az előző haja volt jobb szerettem a fürtjeit! ^3^ *.*
2013. dec. 28. 18:08
6/14 anonim válasza:
Jujj! 3. vagyok. Szerintem nagyon jól áll neki, most már pasisan néz ki, eddig olyan kisfiús volt:))
Szerintem kifejezetten jobb<33
7/14 anonim válasza:
8/14 A kérdező kommentje:
Hát akkor a twittere miért töltötte fel a levágott hajkupacát?
Elég sok haj!!!!!! Jah és aza kép amit belinkeltél lehet réggebbi!!!!!!!!!!
2013. dec. 30. 20:43
9/14 anonim válasza:
írtad, hogy így, hogy levágatta a haját, már nem is vagy belé szerelmes...ezek szerint a hajába voltál szerelmes? még elkérheted tőle...de sietned kell, nehogy elvigye a kukásautó!
10/14 anonim válasza:
#7-es vagyok. Nem régebbi a kép, ha megnézed, ott van alatta, hogy "Harry és Ben felsége tegnap", 30-án kitéve.
Egyébként te láttad a saját szemeddel, hogy kitette twitterre? Mert simán lehet photoshop a kép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!