Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Csak én tartom idétlennek...

Csak én tartom idétlennek Beyoncé "táncolását"?

Figyelt kérdés

Klipjeire gondolok amikor szétrázza magát ,de annyira borzalmas szerintem:'D

Ti hogy dondoljátok ezt?:D

2009. nov. 24. 14:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
tetsz=tetszik
2009. nov. 28. 07:16
 12/16 anonim ***** válasza:
25%

jah amúgy meg egy emberrre nem mondunk olyat h.gyűlölöm..főleg ha nem ismered személyesen(de ha igen akkor se)....max.azt mondhatod,h.nem szereted a stílusát,vagy azok alapján amennyit tudsz róla,(valószínűleg egyébként vajmi keveset..)nem szimpatikus..

de h.gyűlölöd!, az erős túlzás.

2009. nov. 28. 07:18
 13/16 A kérdező kommentje:

a gyűlölömöt a táncára értettem-.-"

és szó sincs arról ,hogy komolyabbra vágyom..

CSAK LEÍRTAM ,HOGY IDÉTLENNEK TARTOM A TÁNCÁT.

de bírom ezt a kötözködést:):):):):)

elég lett volna nekem annyi ,hogy téged nem irritál. nem kértem mellé dumát:DxD

2009. nov. 28. 11:18
 14/16 anonim ***** válasza:

nekem sem tetszik, ahogy táncol, furcsa...

de a csaj nagyon szép! és a hangja se rossz, de mozogni nem tud...nekem ez a véleményem

18/L

2009. nov. 28. 13:11
 15/16 anonim ***** válasza:

Látszik, hogy féltékeny vagy Beyoncé-ra, neked biztos nincs mit rázni. A tánca valami fantasztikus, és ahogy ezt a koncerteken is megcsinálja, miközben a hangja sem remeg, elképesztő. Neki legalább van stílusa, és nem valami ócska utánzat, őt akarja inkább lekoppintani sok sztár. És igen, amiről a médiában hallasz,nem kell mindent elhinni. És még valami: nekem kell kiosztani azokat a válaszolókat, akik esetleg nem úgy gondolják, mint te.,,Utolsó!

az előbbi válaszokból kiderült,hogy nem csak én gondolom így, ugyhogy kár volt azt írni ,hogy igen :)"

Na pá!

2010. dec. 30. 21:05
 16/16 anonim ***** válasza:
*nem kell kiosztani
2011. jan. 15. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!