Csak én tartom idétlennek Beyoncé "táncolását"?
Klipjeire gondolok amikor szétrázza magát ,de annyira borzalmas szerintem:'D
Ti hogy dondoljátok ezt?:D
jah amúgy meg egy emberrre nem mondunk olyat h.gyűlölöm..főleg ha nem ismered személyesen(de ha igen akkor se)....max.azt mondhatod,h.nem szereted a stílusát,vagy azok alapján amennyit tudsz róla,(valószínűleg egyébként vajmi keveset..)nem szimpatikus..
de h.gyűlölöd!, az erős túlzás.
a gyűlölömöt a táncára értettem-.-"
és szó sincs arról ,hogy komolyabbra vágyom..
CSAK LEÍRTAM ,HOGY IDÉTLENNEK TARTOM A TÁNCÁT.
de bírom ezt a kötözködést:):):):):)
elég lett volna nekem annyi ,hogy téged nem irritál. nem kértem mellé dumát:DxD
nekem sem tetszik, ahogy táncol, furcsa...
de a csaj nagyon szép! és a hangja se rossz, de mozogni nem tud...nekem ez a véleményem
18/L
Látszik, hogy féltékeny vagy Beyoncé-ra, neked biztos nincs mit rázni. A tánca valami fantasztikus, és ahogy ezt a koncerteken is megcsinálja, miközben a hangja sem remeg, elképesztő. Neki legalább van stílusa, és nem valami ócska utánzat, őt akarja inkább lekoppintani sok sztár. És igen, amiről a médiában hallasz,nem kell mindent elhinni. És még valami: nekem kell kiosztani azokat a válaszolókat, akik esetleg nem úgy gondolják, mint te.,,Utolsó!
az előbbi válaszokból kiderült,hogy nem csak én gondolom így, ugyhogy kár volt azt írni ,hogy igen :)"
Na pá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!