Csak én tartom idétlennek Beyoncé "táncolását"?
Klipjeire gondolok amikor szétrázza magát ,de annyira borzalmas szerintem:'D
Ti hogy dondoljátok ezt?:D
http://www.youtube.com/watch?v=taeSDGamfSs&
na ez a halálom! amikor először megláttam ezt a vidit, eskü azt hittem 1 vicc, vmi poén, aztán szép lassan leesett h. ez 1 koreográfia XD
Utolsó!
az előbbi válaszokból kiderült,hogy nem csak én gondolom így, ugyhogy kár volt azt írni ,hogy igen :)
egyébként énis csak néha vmelyik zene tv-n meglátom. és kiráz a hideg.. nemszoktam külön keresgélni róla:))))
Sztem egy ilyen no, mint Beyonce, teljesen mindegy hogy hogy tancol, mindenkeppen gyonyoru:-)
23/l
Zseniális hát persze. a Tv ben agyon vakolva meg ps elve meg stb.
én már hallottam olyat is ,hogy valamilyen üzletben otthagyta a kutyáját és nem ment érte , le se sza*ta..
én gyűlölöm személy szerint ..de ki mit gondol.
nem kell mindent bevenni amit a médiában hallasz-
pl.Lady Gaga-nak "micsodája" van...stb...Beyoncé nagyon tehetséges és megküzdött a sikerért.lehet h.őt is kapták már lencsevégre narancsbőrrel,és lehet h.viselkedett már mogorván újságíróval,de ő is csak emberből van.
egy elég populáris stílust képvisel,a tánca ezt remekül kiegészíti.ha nem tetsz nézz balettet.az komolyabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!