A tinik mostanában mért vanak megbolondulva Hannah monthana-ért?
Figyelt kérdés
2009. nov. 23. 19:45
21/26 anonim válasza:
ÉN IMÁDOM MILEY CYRUST!! EGYSZERÜEN BÁMULATOS AHOGY ÉNEE
22/26 anonim válasza:
énis tinilány vagyok. én nemszeretem de nemis utálom.régebben néztem is de apám elállította a disney csatornát visszaállítani pedig nem tudom...szal ezvan
23/26 anonim válasza:
Értelmes tizenévesek! Asszem a következő mánia az a nyomi Justin Bieber...:/
15L
24/26 anonim válasza:
utálom az összeset. Na jólvan én is nézem, amimor röhögni akarok.
25/26 anonim válasza:
Én 14/L nem vagyok oda a Disney-ért,néha megnézem a Hannah
Montana,de soha nem volt a kedvencem és nem is lesz...
A sorozatot meg lehet nézni,de magát a csajt győlölöm...
Az egész Cyrus családot,és az összes hirtelen felkapott sz@rt mert egy rakás sz@r az egész...Justin,Selena,Demi mindenki...És Hannah is...
26/26 anonim válasza:
Attól, mert van aki nem szereti, attól van olyan is aki szereti őket. Meg különben aki azt írja, hogy nincs mire verniük magukat, csak úgy közlésképp, sokkal többet tettek az asztalra 18-19 éves fejjel, még úgy is, hogy "apuci híres" mint azok akik itt szidják őket, elnézést kérek. Vannak akit én is utálok példának okáért Justin Bieber, SP, de attól, hogy szidom őket attól, még ugyanúgy ott lesznek és ugyanúgy szeretik őket, és ugyanúgy többet tettek az asztalra, mint közölünk sokan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!