A tinik mostanában mért vanak megbolondulva Hannah monthana-ért?
Figyelt kérdés
2009. nov. 23. 19:45
1/26 anonim válasza:
Jajj engem nagyon idegesít hogy mindenhol: radíron,táskán,faragón,noteszon hajgumin... Sőt még CHIPSEN is ő van mindenhol. Én sem értem miért van ez pedig csak egy énekes. Ráadásul én is tinilány vagyok de ezt nem értem :s Rettentően idegesít a nyávogása...!
2/26 anonim válasza:
Tökéletesen egyetértek, 19:49es. Kicsit már unom.
3/26 anonim válasza:
13 éves vagyok, és egyszerűen herótom van ettől a csajtól. Az énektudása 0, azért került a TV-be, mert az apuci gazdag, a sorozatát meg akkor láttam mikor a barátnőmnél voltam... Nincs sok értelme az biztos. Mindenhol ez van, így úgy, és szerintem még csak nem is szép... Könyörgöm!!! LEGYEN MÁR VÉGE!
4/26 anonim válasza:
Szerintem is borzalmas. Ma felmegyek a nappaliba és mit látok? Hugom ezt a borzalmas sorozatot nézi amiben épp nyávogott ez a...mindegy.. :D Amióta bejött ez a sok Disney f*s semmi más nem megy csak hájg szkúl mjuzikel meg hánámontáná -.-
6/26 A kérdező kommentje:
Látom vannak még normálisok. örülök hogy van aki nincs megőrülve. Én az ilyen fanokat elküldeném kapálni! hogyha pénzt akarnak elverni nézzenek meg 1 normális filmet. ne ilyen sz*rokat. Herótom van ettől a senkitől, még a csapból is ő folyik.
2009. nov. 23. 20:03
7/26 anonim válasza:
19:52-es: Ne feledjétek selena gomez-t, és... ki a harmadik? Mindig elfelejtem xD
8/26 anonim válasza:
szerintem demi lovacskára gondoltál :D (demi lovato)
utálom az összeset-.-
9/26 anonim válasza:
Jaaaaa az az... csak tudnám mit tettek le az asztalra? Erre szoktam mondani, hogy manapság ma már egy kutyakakiból is lehet sztár... mit sztár "celeb".. aztán amjd ottfelejtik a dzsungelben. Remélem vissza se hozzák :)
10/26 anonim válasza:
az a legjobb az egészben hogy kvára semmi hangjuk nincs szvl nemtom mire verik magukat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!