Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szereted Johnny Depp filmjeit?

Szereted Johnny Depp filmjeit?

Figyelt kérdés
Én nagyon,alig várom hogy mehessek a moziba az Alice in Wonderland-re márciusban:D
2009. nov. 23. 17:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen, szinte mindet imádom. :) A Nyeremény nyaralás volt az egyetlen, ami kifejezetten nem tetszett, illetve a Közellenségek, az nem nagyon tudott lekötni.

De imádom pl ezeket: A halál ára, Ollókezű Edward, Gilbert Grape, Az Álmosvölgy legendája, Arizonai álmodozók, A kilencedik kapu, Charlie és a csokigyár, Pán Péter, Sweeney Todd...

Az Alice-t én is nagyon várom, gyerekkoromban szerettem a rajzfilmet, a trailer igéretes, Tim Burton és Johnny már bizonyítottak együtt... szerintem csalódást biztos nem fog okozni. :)

2009. nov. 23. 18:13
 2/13 A kérdező kommentje:
Nekem a Titkos ablak a kedvencem tőle. Nem csak hogy egy Stephen King sztoriból van (őt is bírom:D) de még érdekes szereplőt is játszik,hiszen se nem jó,se nem rossz.
2009. nov. 23. 18:42
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
A Titkos ablakot én is szeretem, de azért messze nem a kedvencem, legalábbis az előbb felsorolt filmekhez képest. :)
2009. nov. 23. 18:50
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
A Charlie es a csokigyarat nagyon birtam:D Tobbszor is megneztem:) Meg meg van par filmje amit szeretek, mondjuk a Krib tg. kalozait nem... azt nagyon nem birom. De nem az o hibaja, nekem csak siman nem jott be ez a fantasztikus-hajos feeling...:P
2009. nov. 23. 18:58
 5/13 A kérdező kommentje:
A Karib nekem se tetszett annyira,nem volt szimpatikus a büdöslábúalkeszkalóz-szerep:D Viszont a Pokolból Abberline felügyelőjét egy életre megjegyeztem (főleg mivel kitöltöttem egy Johnny Depp tesztet és az jött ki hogy ő illene hozzám legjobban:D)
2009. nov. 23. 20:49
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Imádom. A Charlie és a Csokigyárat szeretem.:D A Sweeney Todd is nagyon jó.Mindkettő Tim Burton-film, úgyhogy duplán jó,sőt triplán Helena BC miatt is.:D Amúgy Johnny a kedvenc színészem. Nekem a Karib-tenger is tetszett. Johnny-t főleg az ilyen idióta,őrült...stb. szerepekben szeretem. Jack Sparrow különösen tetszik.:)

És én is nagyon várom az Alice-t!:D Depp-Burton-Helena + Alan Rickman! Rossz már nem lehet!:D

2009. nov. 23. 21:12
 7/13 anonim ***** válasza:
Én imádom őket! Szinte mindegyik filmje megvan! :)
2009. nov. 23. 23:35
 8/13 anonim ***** válasza:

Ez elsőszámú kedvencem a Benny és Joon. Feledhetetlen volt benne!

Azt hiszem a második kedvencem az Asztronauta. És ezt követi az Ollókezű Edward.

De a csokoládé is nagyon tetszett... A titkos ablakot is szerettem, a Betépve c film is a kedvenceim közé tartozik, a Gilbert Grape és az Arizóniai álmodozók szintén.És a Karib-ban is nagyon jó volt.

Talán csak egy film volt, ami nem a kedvencem:

A volt egyszer egy mexikó (bár ott nem ő volt a főszereplő)

2009. nov. 23. 23:44
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Olyan különleges kisugárzása,karizmája van,hogy ha nem lenne ennyire jóképű is nézném az összes filmjét.Nagyon tehetséges,ezer arcú színész,bár nem láttam az összes filmjét.

Nekem a Csokoládé, Charlie és a Csokigyár valamint a Hasfelmetsző Jack igaz története tőle a kedvencek:)

2009. nov. 24. 11:08
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem mindegyik, de Jack Sparrow-t jól alakította a Karibban!
2009. nov. 24. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!