Szereted Johnny Depp filmjeit?
Igen, szinte mindet imádom. :) A Nyeremény nyaralás volt az egyetlen, ami kifejezetten nem tetszett, illetve a Közellenségek, az nem nagyon tudott lekötni.
De imádom pl ezeket: A halál ára, Ollókezű Edward, Gilbert Grape, Az Álmosvölgy legendája, Arizonai álmodozók, A kilencedik kapu, Charlie és a csokigyár, Pán Péter, Sweeney Todd...
Az Alice-t én is nagyon várom, gyerekkoromban szerettem a rajzfilmet, a trailer igéretes, Tim Burton és Johnny már bizonyítottak együtt... szerintem csalódást biztos nem fog okozni. :)
Imádom. A Charlie és a Csokigyárat szeretem.:D A Sweeney Todd is nagyon jó.Mindkettő Tim Burton-film, úgyhogy duplán jó,sőt triplán Helena BC miatt is.:D Amúgy Johnny a kedvenc színészem. Nekem a Karib-tenger is tetszett. Johnny-t főleg az ilyen idióta,őrült...stb. szerepekben szeretem. Jack Sparrow különösen tetszik.:)
És én is nagyon várom az Alice-t!:D Depp-Burton-Helena + Alan Rickman! Rossz már nem lehet!:D
Ez elsőszámú kedvencem a Benny és Joon. Feledhetetlen volt benne!
Azt hiszem a második kedvencem az Asztronauta. És ezt követi az Ollókezű Edward.
De a csokoládé is nagyon tetszett... A titkos ablakot is szerettem, a Betépve c film is a kedvenceim közé tartozik, a Gilbert Grape és az Arizóniai álmodozók szintén.És a Karib-ban is nagyon jó volt.
Talán csak egy film volt, ami nem a kedvencem:
A volt egyszer egy mexikó (bár ott nem ő volt a főszereplő)
Olyan különleges kisugárzása,karizmája van,hogy ha nem lenne ennyire jóképű is nézném az összes filmjét.Nagyon tehetséges,ezer arcú színész,bár nem láttam az összes filmjét.
Nekem a Csokoládé, Charlie és a Csokigyár valamint a Hasfelmetsző Jack igaz története tőle a kedvencek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!