Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Melyik férfitípus jön be nektek?

Melyik férfitípus jön be nektek?

Figyelt kérdés

Kimit és Fernandot hoztam példának, de az egyénen túl az általuk megtesített férfitípusra koncentráljatok. (De megírhatjátok, hogy ők maguk mennyire jönnek be nektek.)

Fernando: (a klasszikus értelemben vett férfitípus)

[link]

Kimi: (kicsit lágyabb arcvonások, kisfiús arc, test)

[link]

2009. nov. 20. 08:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Tini koromban szerettem a Forma 1-et, és akkor rajongtam Kimiért. Manapság már annyira nem jön be. De kettejük közül mindenképpen Kimi a jobb pasi. Alonsónak olyan lófeje van.
2009. nov. 21. 07:24
 12/22 anonim ***** válasza:
76%
Kimi finn és én imádom a finn pasikat!!! :*(L)
2009. nov. 21. 09:05
 13/22 anonim ***** válasza:
67%

Nekem a kettő keveréke! Legyen férfias, de kell, hogy rejtőzzön benne egy gyerek is!

Nekem így külsőre egyik sem jön be túlzottan. De most mondom az én példám.. Nekem Rob jön be, nem a TwilightEdwardsejemfiú hanem az igazi, a hamisíthatatlan Robert Pattinson aki néha úgy néz ki mint egy csöves. Ez van nekem ő jön be. Elvarázsolt és kész. Neked pedig ők jönnek, be.. Ennyi. :)

2009. nov. 21. 16:26
 14/22 anonim ***** válasza:
36%
Egyetértek az előttem szólóval! Nekem is Robert Pattinson a favorit. Edward tök unalmas lenne az életben. :) És nekem sem tetszik sem Kimi sem Alonso. :)
2009. nov. 21. 23:48
 15/22 anonim ***** válasza:
55%
Magas,okos,kedves,szereti a gyerekeket.
2010. jan. 17. 19:36
 16/22 anonim ***** válasza:
Imádom, hogy ha valaki megemlíti Robert Pattinsont, mindenki azt hiszi, hogy egyből rá kell klikkelnie arra, hogy a válasz nem hasznos... Nem baj, biztos ebből is ki lehet nőni, mint minden más gyerekes szarból...
2010. jan. 18. 11:00
 17/22 anonim válasza:
egyértelműen Kimi a favoritom! babás arc, csodás szemek és olyan kis titokzatos. :D
2010. jan. 31. 16:42
 18/22 anonim ***** válasza:
Inkább Kimi, de egyíik se, nem túl csinos pasik...
2010. máj. 16. 16:36
 19/22 anonim ***** válasza:

Alonso nagyon férfias! Nekem nagyon bejön!

19/L

2010. júl. 26. 14:16
 20/22 anonim ***** válasza:
kb 8 éve vagyok szerelmes alonsoba szóval a 2. állítás <3
2010. júl. 28. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!