Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Zac és Vanessa?

Zac és Vanessa?

Figyelt kérdés
Még mindig együtt vannak?
2009. nov. 14. 21:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Egyszer ugy hallottam hogy mar nem, mert Zac nem akarta hogy ugy konyveljek el mint a High Shool Musicales konykot, szoval szakitott Vanessaval es mas tipusu filmekben akar/fog szerepelni. Pl. ott a Megint 17. Mondjuk abban is kosarazik de legalabb mar nem enekel:D (vagyis nem tatog mert a HSM ben is Drew Seeley enekelte a szamokat o csak tatogott:p)
2009. nov. 15. 12:42
 2/9 anonim ***** válasza:
még eggyütt vannak ;)
2009. nov. 15. 19:09
 3/9 anonim ***** válasza:
49%
Én nem tudom, de azt igen, hogy csak az első részében tátogott. A többien a saját hangján énekel!:)
2009. nov. 16. 19:19
 4/9 anonim ***** válasza:
Igen? Hát akkor nem tudom miért nem énekelt egyáltalán a koncerten amit New York-ba adtak... Volt az összes filmből zene de mindegyikben Drew énekelte az ő részét...
2009. nov. 18. 18:35
 5/9 anonim ***** válasza:
kamupár
2009. nov. 19. 19:53
 6/9 anonim válasza:
Állítólag Zac csalja...xD
2009. nov. 19. 20:08
 7/9 anonim ***** válasza:

együtt vannak.

[link]

egy hónapos.

2009. nov. 26. 11:05
 8/9 anonim válasza:
az újság azt írta hogy vanessa vsak azért járt zaccal hogy féltékennyé tegye ashleyt.
2009. dec. 26. 22:49
 9/9 anonim ***** válasza:

Amint azt az e havi Bravo 10-ik oldalán is olvashatjátok, Zac Efron teljesen kifordult magából. Nyíltan fikázza a High School Musicalt, megalázza barátnőjét, Vanessát, és minden szembe jövő libát lányt felszed megkörnyékez. Az újság szerint Zac a legújabb flört-király Hollywoodban!

A minap pedig egy szőke csajjal látták, ráadásul nem is akárhogy! A lány az öltözőjének hátsóbejáratához ment, és láthatóan nagyon közeli, már-már intim viszonyt ápol a sztárral. A gaz csábítóról egyelőre nem tudunk semmit, csak annyit, hogy vélhetően szereti a Dolce & Gabbanát, amibe Zacet öltöztették. Ez már önmagában is ellenszenvessé teszi, de ez persze szubjektív vélemény.

Mindenesetre az utóbbi időben szinte nem is lehet együtt látni Vanyt és Zacet, pedig egy évvel ezelőtt még elválaszthatatlanok voltak egymástól, mint a mackósajt celofánja.

Vége a HSM-szerelemnek? Könnyen lehet!:)

2010. febr. 3. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!