Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Vanessa Hudgensról mi a...

Vanessa Hudgensról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
2009. dec. 6. 19:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem nagyon szép az arca, és a hangja is szép. Nekem nincs vele bajom.
2009. dec. 6. 19:34
 2/14 anonim ***** válasza:
71%
Ugyanaz a véleményem mint amit az előttem lévő írt, csak ő szebben kifejtette a mondandóját, röviden annyi lett volna hogy megb*sznám.
2009. dec. 6. 20:23
 3/14 anonim ***** válasza:
94%
Szep, jo hangja van. Egyszoval szerencses. Nekem sincs vele bajom:)
2009. dec. 7. 15:05
 4/14 anonim ***** válasza:
41%
szép és nemrossz a hangja de nekem nem szimpi*-*
2009. dec. 7. 19:20
 5/14 anonim ***** válasza:
17%
Nyáladék... Ugyanolyan mint az a Hannámontáná meg Zac efron vagy ki.. Énekelni azt nem nagyon tud.. Egyszer ment a TV-ben a hájskúlmjúzikál, csak véletlenul kapcsoltam oda, de annak a hulyeségnek semmi értelme nincs, mikor meg elkezdtek benne kornyikálni inkább kikapcsoltam a TV-t..
2009. dec. 8. 17:55
 6/14 anonim ***** válasza:
75%

Hogy egyesek miert nem tudjak kulturalt modon kifejezni a velemenyuket..???

Nekem annak idejen mikor megjelent a HSM o volt a kedvencem. De azota ,,felnottem". Most sincs bajom vele, inkabb csak sajnalom amier a karrierje igy alakult. Peddig szerintem nagyon jo hangja van, ha szinesznonek nem is annyira tehetseges.

2009. dec. 8. 20:54
 7/14 anonim ***** válasza:
4%
szep a hangja,de en nem nagyon kedvelem.xtem egy hulye k***a.bocsanat a kifejezesert,de ez az igazsag,sztem!
2009. dec. 14. 23:02
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
kicsit nyálas
2009. dec. 27. 18:18
 9/14 anonim ***** válasza:
73%
A kedvens énekesem és szívésznőm!Azért tartjátok nyálasnak mert a High School Musical-be szerepelt?Nos akkor több filmet is nézzetek meg pl.Vihar madarak és a hamarosan megjelenő Bandslamot!Több flmje is van keresetek csak rá!És kül.sokan megítélik a filmek alapján és más alapján is!
2010. jan. 7. 20:27
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
ELÖTTEM LÉVŐ VÁLASZOLONAK::: nem nem azért hanem azért metrt halottam a számait és vmi iszonyúan nyálas kis csitri!bocsy! de nekem ez a véleményem!! látom nagyon lepontoztatok!! de kit érdekel??
2010. jan. 8. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!