Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Justin Bieber koncert mennyibe...

Justin Bieber koncert mennyibe kerül? :O

Figyelt kérdés
Normális válaszokat..köszi:)

2013. okt. 27. 08:11
1 2
 11/14 anonim válasza:

A legolcsóbb jegy 20-30ezer ft-nál kezdődik de ez hátul álló hely( nagy a tömeg stb.

De ha már Justin Bieber koncertre szeretnél menni ami mostanában már csak a világ különbőző tájain lesz... Inkább várd meg míg Magyarországra vagy legalábbis a közelébe jön.

Akkor meg már M&G jegyet vegyél igaz, hogy jóval drágább mert 125e fttól kezdődik de legalább találkozhatsz is Justinnal :)

2013. nov. 8. 09:46
 12/14 anonim válasza:
a bécsire az első sorokba 30ezer volt:) a legolcsóbb 12 körül van.. :)
2013. nov. 19. 18:14
 13/14 anonim ***** válasza:
Én, még tavaly márciusban voltam Bécsben, és az 20 ezerbe került. Az volt e legolcsóbb jegy. És igazából, sokkal jobb volt mint amire számítotam. Nem volt fullasztó tömeg, lehetett mozogni/táncoltni. És még le is lehetett ülni, ugyan állóhely volt, de ilyen lépcső szaron volt ahova le lehetett ülni. Annyira nem is volt messze mint amire számítottam, csak oldalról láttuk Juss-t és nem előről. De kivetítő is volt, szóval megérte az a 20 ezer :)
2014. jan. 11. 12:38
 14/14 anonim válasza:
a mostani bécsi purpose tour legolcsóbb jegye 18.000.szerintem abszolút nem drága csak tartok a menekült helyzettől..:(
2016. máj. 8. 01:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!