Justin Bieber koncert mennyibe kerül? :O
Figyelt kérdés
Normális válaszokat..köszi:)2013. okt. 27. 08:11
1/14 anonim válasza:
nem tudom, mert nem vagyok homo de ha mégis szntem 10000ft-
a csillagos égig
2/14 anonim válasza:
Olyan 30000-be is kerülhet... Drágább, mint egy Nickelback.
3/14 anonim válasza:
a koncert milliókba...:D normális választ kértél, szóval még véletlenül sem értem félre, hogy a jegyárakat mondjam, hiszen nem ez a kérdés ;)
4/14 A kérdező kommentje:
Igazából mindkettő érdekel hogy mennyi lenne a koncert és mennyi a belépő....haha xdd
2013. okt. 29. 09:02
5/14 anonim válasza:
Írd be a google-be h justin bieber koncertjegy .... helyre ( mert nem mindegy h Londonban mennyi és egy kisvárosban mennyi. A távoli állóhely a legolcsóbb az olyan 30 000ft körül lehet. A szimpadhoz közeli helyek gyorsan elkelnek, és az olyan 250 000ft-nél kezdődik
6/14 Kahleszi válasza:
Ha már ennyi pénzed van, inkább menj el a fülészetre. :D
Baj van a hallásoddal úgy érzem. :D
7/14 anonim válasza:
Egy ilyen takony f0s koncertje miért ilyen drága?Megyek inkább Rock am Ringre vagy Downloadra, jobban megéri..
8/14 anonim válasza:
mindenkinek más a zenei ízlése. nekem például foggalmam sincs kik azok akiket az előző válaszoló írt
9/14 anonim válasza:
rock/metál fesztiválok, kedves utolsó
10/14 A kérdező kommentje:
Oké nincs vita én szeretem mindenkinek más ízlése van....Tehát a legolcsóbb jegy mennyi lenne??
2013. nov. 3. 16:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!