Mi a véleményetek Istenes Bencéről?
Figyelt kérdés
2013. okt. 26. 21:00
3/12 anonim válasza:
"Szívből gyűlölöm"
Áruld már el hogyan érte el ezt nálad?
Am szerintem egy jófej,humoros,kedves srác
mondom ezt f-ként :)
4/12 anonim válasza:
Elárulom. Megláttam és azóta szívből gyűlölöm. Na ezt kapd ki pubikám!
5/12 anonim válasza:
Saját magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt :D
de utálkozz csak nyugodtan biztos jól áll neked.
6/12 anonim válasza:
Nem a szívszerelmem de nincs vele semmi bajom.
Szerintem az X-faktort is elég jól vezeti.
7/12 anonim válasza:
szerintem is gáz...egy média által felépített senki...te szerinted nem tudnád elvezetni az ikszfaktort úgy, hogy megmondják, mit kell majd mondani? ugyanmár...nagy feladat.
8/12 anonim válasza:
na látom korlátba ütközött a tudományod kis gyűlölködő,jöhet erre is a 0%.. :)
szánalomhalom vagy :)
9/12 anonim válasza:
tudod mit jelent a kérdésben az a rész, hogy "mi a véleményetek"? VÉLEMÉNY...lehet újat mondok, de az lehet negatív is, és semmi közöd nincs hozzá...téged itt ki szidott, hogy "deszar vagy, hogy te szereted"? én nem látok senkit...
10/12 anonim válasza:
Engem az érdekelne, hogy ki a tök az az Istenes Bence?
De komolyan, van még olyan fiatal, aki TV-t néz? Azt hittem, hogy az a VV3-4-x után ki ment a divatból....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!