Mi a véleményetek Istenes Bencéről?
Figyelt kérdés
2010. dec. 15. 21:10
1/7 anonim válasza:
Korához képest egy idétlen h*lyegyerek szintjén van. Komolytalan, nem tud viselkedni, erőltetett a humora.
2/7 anonim válasza:
Nekem nem szimpi. Annyira látszik, hogy Sebestyén Balázst majmolja.
Uncsi, beképzelt, gyerekes. :(
3/7 anonim válasza:
... szerintem nagyon jófej. Az Interaktívban mindig feldobta a kedvem, sajnálom, hogy már nem dolgozik a Vivánál.
Nagyon közvetlen, törődik a "rajongóival".. egyszer kérdeztem tőle valamit Twitteren, arra is válaszolt, szokott Ustreamot csinálni..
nem néz ki olyan nagyon jól, de a személyisége elnyomja a szépséghibáit... szerintem
5/7 anonim válasza:
egy ismert tv-s arc fia, máskülönben nem röhigcsélne főműsoridőben. buta, szókincse nuku, kb mint jerzy. egy műsorvezetőnek illene szépen beszélnie. mondjuk a kész átverés showban amikor átverték ott jó fej volt, de a képernyőre nem való, sajnos ma már elég ha alfa-selyemfiú vagy, és a papád be tud nyomni.
6/7 anonim válasza:
Egy takonypóc,akinek még az anyja csecsén kéne lógnia mint egy majmocskának.
Gyerekes,ovis,játsza az eszét a tévében.
7/7 anonim válasza:
a nagyfejü balázst utánzó takonypóc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!