Miért szereti ezeket meg mindeni korombeli csaj? 13/L
Figyelt kérdés
One direction, Justin Bieber , Miley Cyrus, Selena Gomez. stb...... Nekem már elegem van! A csapból is ez folyik! Ezt nem bírom tovább! Elegem van hogy minden kiscsaj elkezd sikitani meg ugrándozni ha meglátnak valami cuccot róluk...
Most velem van a baj?
2013. okt. 1. 20:16
11/19 anonim válasza:
Utolsó előtti vagyok. Szerintem a legtöbben "sikítoznak" (kis túlzással) a saját kedvencükre, csak Justin Bieber feltűnőbb.
13/19 anonim válasza:
Szerintem had rajongjanak, legyen nekik is valami öröm. Lehet rajtuk kívül nincs más. Na meg a sztárság már csak ilyen. Kell értük is rajongani valakinek, máskülönben nem lennének híresek. Justin Biebert én sem szeretem, Selena Gomezt se. Ha más is úgy szeretné Justin Biebert mint én, akkor sose lenne híres:)
15/19 anonim válasza:
A szivemből szóltál :)
Metal forever! \m/
16/19 anonim válasza:
Pacsit ide!xD Semmi gond nincs veled! Ha valaki mindig a tömeggel után megy, akkor csak seggeket fog látni egész életében...:D Legyen saját stílusod, hallgass olyan zenét, aminek van dallama és mondandója, nem csak sipákolás.
17/19 anonim válasza:
Nincs veled semmi baj
sőt inkább az olyan "birkákkal"
van valami problem : )
18/19 Kini :)) válasza:
Nyugi, én utálom az összeset...Mondjuk én 15 éves vagyok, de 13 évesen is utáltam őket :DD Mindig olyan előadókat hallgattam / hallgatok, akik jó zenét csinálnak, nem pedig "cukipofik". :D
19/19 anonim válasza:
De meg Justin Biebertől és Miley Cyrustól nem lehet jókat tanulni. Egyiknek állandóan rendőrségi ügye van, a másik meg állandóan lengén öltözködik, meg csúnyákat csinál. Nem komoly énekesek. Akik komolyak és jó zenéjük van, azokban benne van a jómodor és a rajongók utáni tisztelet. Nem mint ezek, hogy énekelnek egy dalt, közben perverz dolgokat is mutatnak a szinpadon, a rajongók ájuldoznak tőle. Nincs jó véleményem az ilyesfajta viselkedésért. Mondjuk pár évvel ezelőtt én bolondultam meg a sikongató osztálytársamtól, aki a Tokio Hotelt szerette. Mindegy volt neki ha kép, ha póló volt, ő visitott, meg tapsolt, annyira szerette őket. Engem meg majdnem megölt mikor azt hittem, hogy a Tokio Hotel énekese csaj. Nekem ugrott és kiakarta tépni a hajam:)) Bolondok komolyan mondom!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!