Miért szereti ezeket meg mindeni korombeli csaj? 13/L
One direction, Justin Bieber , Miley Cyrus, Selena Gomez. stb...... Nekem már elegem van! A csapból is ez folyik! Ezt nem bírom tovább! Elegem van hogy minden kiscsaj elkezd sikitani meg ugrándozni ha meglátnak valami cuccot róluk...
Most velem van a baj?
Heló!
részben igen. Annyira felfújod a dolgot, hogy az már érthetetlen, továbbá megy az általánosítás ezerrel.
Nem csinálja ezt minden korodbeli - amúgy az általánosításod alapján te is ezt csinálod, micsoda öngól -, nem úgy van, ahogy látod...
Lehet, hogy sokan így sipákolnak, meg adják a verbális és nonverbális ökörségüket, de közel sem annyian, mint ahogy azt a kérdésed sugallja.
Ha pedig ennyire zavar, foglald el magad, és koncentrálj arra, ami érdekel, ennyi.
Idősebb vagyok, mint te/ti, de én sem szeretem az általad említetteket. Sehol sem lennének a YouTube és a menedzsmentjük nélkül, ami megmondja nekik, hogy mikor mit nyilatkozzanak, az életüket irányítják az elvakult rajongók lehúzására. Ezeknek a lányoknak a zöme, azért isteníti őket, mert nemes egyszerűséggel, birka. Követi a tömeget, mert:
1, A "cuki pofi"-t látják, és ha már "cuki pofi", akkor jól is tud énekelni. Gondolják ők.
2, Birkák. Félnek hogyha elutasítja ezt a "stílust, amit képviselnek", akkor kinézik. Sajnos, van, aki tényleg így tesz. Az értelmi szintjüket mutatja.
Szánalomra méltó egyes fan-teamek viselkedése. Kialakítanak róluk egy képet, ami szent és sérthetetlen. Mármint a bennfentesek, így agyament zombikká válnak.
Szóval semmi baj nincs veled. :)
Nem tudom, de én teljesen elvagyok a harmincas vagy idősebb színészidoljaimmal és a rock meg metálbandáimmal, nem zavarjuk egymást a "többi kiscsajjal". Nem tartom őket kisebbrendűnek, mert azt szeretik, amit a tinik túlnyomó többsége. Magamat se felsőbbrendűnek, és nem szégyenlem, hogy igenis aranyos az a Zayn gyerek, Miley új számát meg szívesen hallgatom.
Abban igazad van, hogy sokan átesnek a ló túloldalára, sajnos manapság egyre többen. De ez nem ok az utálkozásra. Persze én is akadtam már ki, amikor pár One direction fan utálkozott a pár nappal azelőtt elhunyt egyik kedvenc metálénekesem oldalán, egyenesen ujjongtak, hogy meghalt. De attól van pár nagyon jó barátom, akik ezt a "tucatzenét" részesítik előnyben.
Gondolj bele, ha a te kedvenceidet felkapnák (én személy szerint nagyon remélem, hogy ez sosem fordul elő) akkor már nem is szeretnéd őket? Ha felfedeznének egy új bandát az X-faktorban, és nagyon megtetszene, nem hallgatnád őket, mert a hatodikos kislányok a feleségeik akarnak lenni, ahogy például én is akartam Zac Efroné meg Robert Pattinsoné?
Nem akartalak megsérteni, de teljesen feleslegesen pocséklod az idődet ilyenekre, ettől senki nem fog kiszeretni a kedvencéből, maximum megvédi őket, az már más kérdés, hogy mennyire kultúrált módon.
Örülj az egyedi ízlésednek, és keress minél több dolgot amit igenis szeretsz :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!