Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért szereti ezeket meg...

Miért szereti ezeket meg mindeni korombeli csaj? 13/L

Figyelt kérdés

One direction, Justin Bieber , Miley Cyrus, Selena Gomez. stb...... Nekem már elegem van! A csapból is ez folyik! Ezt nem bírom tovább! Elegem van hogy minden kiscsaj elkezd sikitani meg ugrándozni ha meglátnak valami cuccot róluk...

Most velem van a baj?

2013. okt. 1. 20:16
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
77%
Nem veled van a baj. Nem kell mindig azt szeretni amit a többiek. Ők ezt szeretik, te meg valami mást. Örülj, hogy egyedi vagy :)
2013. okt. 1. 20:23
 2/19 anonim ***** válasza:
55%

Heló!

részben igen. Annyira felfújod a dolgot, hogy az már érthetetlen, továbbá megy az általánosítás ezerrel.

Nem csinálja ezt minden korodbeli - amúgy az általánosításod alapján te is ezt csinálod, micsoda öngól -, nem úgy van, ahogy látod...

Lehet, hogy sokan így sipákolnak, meg adják a verbális és nonverbális ökörségüket, de közel sem annyian, mint ahogy azt a kérdésed sugallja.

Ha pedig ennyire zavar, foglald el magad, és koncentrálj arra, ami érdekel, ennyi.

2013. okt. 1. 20:27
 3/19 anonim ***** válasza:
54%

Idősebb vagyok, mint te/ti, de én sem szeretem az általad említetteket. Sehol sem lennének a YouTube és a menedzsmentjük nélkül, ami megmondja nekik, hogy mikor mit nyilatkozzanak, az életüket irányítják az elvakult rajongók lehúzására. Ezeknek a lányoknak a zöme, azért isteníti őket, mert nemes egyszerűséggel, birka. Követi a tömeget, mert:

1, A "cuki pofi"-t látják, és ha már "cuki pofi", akkor jól is tud énekelni. Gondolják ők.

2, Birkák. Félnek hogyha elutasítja ezt a "stílust, amit képviselnek", akkor kinézik. Sajnos, van, aki tényleg így tesz. Az értelmi szintjüket mutatja.

Szánalomra méltó egyes fan-teamek viselkedése. Kialakítanak róluk egy képet, ami szent és sérthetetlen. Mármint a bennfentesek, így agyament zombikká válnak.

Szóval semmi baj nincs veled. :)

2013. okt. 1. 20:35
 4/19 anonim ***** válasza:
75%

Nem tudom, de én teljesen elvagyok a harmincas vagy idősebb színészidoljaimmal és a rock meg metálbandáimmal, nem zavarjuk egymást a "többi kiscsajjal". Nem tartom őket kisebbrendűnek, mert azt szeretik, amit a tinik túlnyomó többsége. Magamat se felsőbbrendűnek, és nem szégyenlem, hogy igenis aranyos az a Zayn gyerek, Miley új számát meg szívesen hallgatom.

Abban igazad van, hogy sokan átesnek a ló túloldalára, sajnos manapság egyre többen. De ez nem ok az utálkozásra. Persze én is akadtam már ki, amikor pár One direction fan utálkozott a pár nappal azelőtt elhunyt egyik kedvenc metálénekesem oldalán, egyenesen ujjongtak, hogy meghalt. De attól van pár nagyon jó barátom, akik ezt a "tucatzenét" részesítik előnyben.

Gondolj bele, ha a te kedvenceidet felkapnák (én személy szerint nagyon remélem, hogy ez sosem fordul elő) akkor már nem is szeretnéd őket? Ha felfedeznének egy új bandát az X-faktorban, és nagyon megtetszene, nem hallgatnád őket, mert a hatodikos kislányok a feleségeik akarnak lenni, ahogy például én is akartam Zac Efroné meg Robert Pattinsoné?

Nem akartalak megsérteni, de teljesen feleslegesen pocséklod az idődet ilyenekre, ettől senki nem fog kiszeretni a kedvencéből, maximum megvédi őket, az már más kérdés, hogy mennyire kultúrált módon.

Örülj az egyedi ízlésednek, és keress minél több dolgot amit igenis szeretsz :)

16/L

2013. okt. 1. 20:35
 5/19 anonim ***** válasza:
47%
4-es vagyok, hozzátenném, hogy természetesen nincs veled semmi baj :)
2013. okt. 1. 20:37
 6/19 anonim ***** válasza:
29%
ha már te is felteszel egy ilyen kérdést, jó, hogy a csapból is ez folyik :D úgyse fogod megváltoztatni senki véleményét...egyre hülyébb a világ, és a fiataloknál kezdik az agymosást...nekem a zenéjükkel nincs különösebb bajom. ez a normális gondolkodás, mert különben nem hallgathatatlan. egyszerűen az a lényeg, hogy ezek a nyomorultak nem is a zenéjüket szeretik, hanem őket...mert milyen jól néznek ki. ott tartunk, hogy ez az ideál. hidd el, akkor is eladnák magukat az ilyenek, ha mulatós zenét tolnának...és ezt akár én is megléphetném, mert a társadalom annyira ingerszegény, hogy fel se tűnne nekik, hogy a mulatós zene nem igazán populáris...csak az, hogy dek_rvajólnézekki...
2013. okt. 1. 20:38
 7/19 anonim ***** válasza:
42%
főleg, ha kitérünk a hashtag-ekre is. az a bizonyos "gabifrizurai" is...mért sikeres? azért, mert elhitették a kiscsajokkal, hogy jó felnézni egy olyan csajra, akit apuci anyuci elkényeztet...mert abban semmi különleges nincs, hogy mutogatja, milyen sminkeket próbált ki, meg hogy sminkeli magát...se azt, hogy mi van a táskájában...mégis felnéznek rá...mert az ilyen buta tiniknek már csak az jutott...közben ők is feltennének egy ugyanilyen videót, ők is ugyanilyen népszerűek lennének...csak eddig se jutnak el agyilag...
2013. okt. 1. 20:41
 8/19 anonim ***** válasza:
32%
Nincs veled semmi baj :D csak más az ízlésed. És ezzel nincs semmi gond. Én is inkább Papa Roach-ot, Green Day-t vagy FOB-t hallgatok.. nem Selenát :D de hát valakinek meg az tetszik. Persze van akit könnyen lehet befolyásolni, ezért azt hallgatják mint a barátnőik, vagy mert majmolni akarják őket.
2013. okt. 2. 14:58
 9/19 anonim ***** válasza:
0%
Szia! Én ugyan már 20 vagyok, de 12 voltam, mikor megszerettem a Bon Jovit. Ezzel egyedül voltam az osztályomban. Akkoriban a Tokio Hotel, a No Thanx, stb., meg még valami banda, aminek nem jut eszembe a neve volt az, ami ma Justin Bieber és társaik. De senki nem nézett ki a társaságból! Én meghallgattam, amit ők mondtak, cserébe ők, amit én mondtam. Az egyik lánnyal mindig ezt csináltuk: én meséltem az én kedvenceimről, aztán ő az övéiről. Valóban idegesítő és fárasztó volt kicsit, de felül lehet emelkedni rajta, és nem kellett belehalni.
2013. okt. 5. 21:57
 10/19 anonim ***** válasza:
62%
Azzal értek egyet, amit az előttem szóló válaszoló írt. Nem kell kinyalni senkinek a seggét - ahogy azt páran teszik -, hogy jajj de különleges vagy, hijj de szuper vagy... Nem! Egyértelmű, hogy a krédező s ezért tette fel a kérdést. Túldramatizálja - lehet, hogy meg se történt mindez -, aztán meg várja a felszavazaásra váró, olcsó kommentelők nyalásait. Szánalmas.
2013. okt. 8. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!