Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek nem kellett volna...

Szerintetek nem kellett volna tovább jutni Pál Benjáminnak az X-faktorba?

Figyelt kérdés
2013. szept. 29. 20:58
 1/7 anonim ***** válasza:

Ez kérdés volt? Persze! Én nagyon sajnálom, hogy kiesett, úgy szerettem.:( Nagyon jó hangja van, nem mellesleg nagyon jól néz ki -imádom a szőkéket kék szemmel :D - Már most nagy rajongótábora volt, nagyon sokan rajongtak érte! Megérdemelte volna,hogy továbbjusson, sőt, neki kellett volna nyerni, de mindenkinek lehet rossz napja, neki is az volt, elrontotta. De jövőre bízok benne, hogy újra indul, és megmutatja, mit is tud valójában!

♥ SZERETJÜK BENJIT!

2013. szept. 29. 21:01
 2/7 anonim ***** válasza:
61%
Jó hangja van, ez egy tény, viszont sajnos ez nagyon, de nagyon kevésnek bizonyult. Olyan bizonytalan és olyan elveszett a színpadon, hogy innentől kezdve nincs is miről beszélni.
2013. szept. 29. 21:07
 3/7 A kérdező kommentje:

Én is naggyon <333 úgy sajnálom hogy ebbe az évben már nincs esélye :((( Alföldinek nagyon szúrta a szemét.

De jövőre ugyanígy szurkolni fogok érte

2013. szept. 29. 21:10
 4/7 A kérdező kommentje:
#2 http://www.youtube.com/watch?v=2KTrGzdph58 én azért továbbra is szurkolok neki :))
2013. szept. 29. 21:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem volt rossz, de a többiekhez képest gyengébb volt. Még nagyon fiatal, éretlen lehet belőle még kiváló énekes, ha tud fejlődni.
2013. szept. 29. 23:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem.3-szor b*szt* el,csoda,hogy először továbjutott.Az a gyerek vérszegény és vashiányos.Ha már akkor nem,legalább a tábor 1-ben kivágtam volna,mint macskát sz*rn*.Papírról olvasni a szöveget??!8 sort??!A másik gyerek szintén.De ha ilyen "Áj dzsász kó' "emberkék(csak azért,hogy legyen min röhögni) továbbmennek mit várjunk?!Örülök,hogy végre nem csak Alföldinek,de Gesztinek is megjött az esze,és leintették.Oké,hogy szép meg helyes,de nem tud énekelni és lusta.
2013. okt. 1. 19:47
 7/7 anonim ***** válasza:

Én úgy sajnáltam. :(

annyira rohadt jól énekel, csak nem készül fel eléggé.. remélem azért megpróbálja jövőre, vagy megasztárba.. voice-ba.. nem tudom, de tehetséges, annyi biztos! Meg jól néz ki.. :$ :D

2013. okt. 2. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!