Ki tudná elviselni Hajdú Pétert?
Figyelt kérdés
2009. nov. 6. 10:06
11/23 anonim válasza:
Az tudná elviselni, aki megdöglött. :) De még az is, inkább felkelne, hogy elszaladjon előle xD
12/23 anonim válasza:
Még nem gondoltam végig, hogy miért is van ez, de, ha meglátom kiver a víz. Talán azért, mert árad belőle az önteltség, a gőg, talán azért, mert hihetetlen mértékben bunkó és lekezelő másokkal, talán azért, mert undorít a hisztizés, különösen, ha hímnemű egyed míveli. ( az, hogy férfi, talán túlzás lenne )
Visszatérve a kérdésre: én biztos nem !
13/23 anonim válasza:
Disznófejű. Szerintem undorító.
14/23 anonim válasza:
állítólag volt kitől tanulnia, Medgyessy Pétertől mint volt apósjelölttől, és kezdeti vállalkozása "első milliójának" megteremtőjétől...
Ő sem fogta vissza magát helyzetekben, bmilyen hihetetlen, legendák szerint...
15/23 anonim válasza:
Én is utálom,és örülök,hogy sokan így vagytok ezzel. Csak tudnám mitől van a "celebek" között még mindig. A felettesei mi jót látnak benne? Mit tud?
16/23 anonim válasza:
Hát semmit! Ahogy a többi celeb se.
17/23 anonim válasza:
én csak Katát sajnálom. hogy tudott hozzámenni 1 ilyen öntelt faszarcú baromhoz??
18/23 anonim válasza:
a kedves Sarka Kata is ugyanolyan szerintem...
az ilyen gusztustalan emberek társaságát csak az tudja elviselni, aki ugyanolyan gusztustalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!