Taylor Swift ilyen Justin Bieber-szerű sztárocska?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert már 20 éves vagyok, kicsit kimaradok már ezekből a tinédzser dolgokból. Én a Valentin nap c. filmben láttam, és őszintén szólva eléggé idegesített.2013. szept. 17. 20:48
11/13 Picike0617 

válasza:

Nem. Taylor maga írja a számait, és azért azok eléggé ki vannak dolgozva, Justinéval ellentétben. Azért népszerű a fiatalok körében, mert nekik írja a dalait. És, nem mellesleg, Taylor nem balhékkal kerül be az újságokba, hanem általában azzal, hogy jótékonykodik, segít másoknak stb. Justin pedig egyre nevetségesebb azzal, hogy minden hónapra kitalál valami botrányt, ha már a zenélés nem nagyon jön be neki.
12/13 Veru10 

válasza:

Bonyolult a kérdés! Mi van nem lehet érteni mit kérdezel?
13/13 anonim válasza:
Én kifejezetten imádom,szerintem Justin Bieber hozzá képest a béka feneke alatt van...
Taylor Nagyon sokat jótékonykodik es sokat segít az embereken...
És nincs os elszállva magától
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!