Taylor Swift ilyen Justin Bieber-szerű sztárocska?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert már 20 éves vagyok, kicsit kimaradok már ezekből a tinédzser dolgokból. Én a Valentin nap c. filmben láttam, és őszintén szólva eléggé idegesített.2013. szept. 17. 20:48
2/13 anonim válasza:
Olyasmi csak egy kicsit jobban énekel.
3/13 anonim válasza:
Először country énekesnek indult ilyen pentyülős számokkal. Most már tényleg tucat tinisztár lett. Tehát igen. (Amúgy van pár Grammy-je mert ő az egyetlen ismert és népszerű country énekes, tehát abban a kategóriában tuti befutó volt.)
4/13 A kérdező kommentje:
Értem, köszi. (Első, neked nem... -.-) Igazából a megítélésére vagyok kíváncsi, mert nem tudom, hogy ő milyen a fiatalok körében. Egy-két dalát hallottam. Köszi mindkettőtöknek!
2013. szept. 17. 23:58
6/13 A kérdező kommentje:
Nem ezt kérdeztem...
2013. szept. 22. 16:41
7/13 anonim válasza:
A fiatalok körében olyan kb. mint Selena Gomez.
8/13 A kérdező kommentje:
Selena Gomezt abba a kategóriába sorolom.
2013. okt. 19. 23:48
9/13 anonim válasza:
Egyéni vélemény, de szerintem Justinnál sokkal igényesebb számai vannak. Nem csak a top slágereit kell meghallgatni, a We Are Never Ever Getting Back Together tényleg eléggé tinisláger. Viszont például az All Too Well szerintem nagyon jó szám és össze se hasonlítható Justin dalaival. A Valentin napban pedig egy idegesítő csaj szerepét játszotta.
10/13 A kérdező kommentje:
Köszi a kommentet. Valóban azt játszott, de valahogy elhittem neki, mert emlékeztet is egy ismerősömre, aki tényleg ilyen. Tudom, hogy erről nem ő tehet. Majd meghallgatom a dalt, amit ajánlasz.
2013. okt. 30. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!