Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Benkő: Ivett vagy Edit a...

Benkő: Ivett vagy Edit a szimpatikusabb, melyiküket nem találod annak? Miért?

Figyelt kérdés
2009. nov. 4. 20:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
68%
Jéézusom! Te tényleg nézed azt a szart???:S
2009. nov. 4. 20:25
 2/14 A kérdező kommentje:

Tényleg!

Annyira gáz az egész, hogy valahogy a tv előtt maradok. Szégyellem, de ez van :)

2009. nov. 4. 20:27
 3/14 anonim ***** válasza:

XD XD

előző

2009. nov. 4. 20:50
 4/14 anonim ***** válasza:
Hallod én 2 percet néztem, tátott szájjal, mer egyszerűen nem jutottam szóhoz, elképesztó, hogy má ennyire nincs 5let műsorokhoz. Esetleg még a Kiszel Tüncikének kéne egy olyan, hogy "Tüncike apát keres Donatellácskának"
2009. nov. 4. 22:17
 5/14 anonim ***** válasza:
Mindketto r.banc :D
2009. nov. 5. 18:01
 6/14 anonim ***** válasza:
az ki és mi??
2009. nov. 5. 20:32
 7/14 anonim ***** válasza:
BENKŐ FELESÉGET KERES RTL KLUB 1 456 556 , tehát elég sokan nézik. Szerintem ez is olyan,mint a Győzike show...Mindenki állítja,hogy nem nézi,de a nézettségi adatok ott is azt mutatták,hogy minden 5. ember nézte Mo-n...Amúgy most hétfőn én is megnéztem (mert nem tudtam aludni)...Hát komolyan olyan gáz az a műsor,hogy csak röhögni és szörnyülködni lehet(egyszerre)...Számomra az az Ivett egy visszataszító banya...bár az az Edit sem semmi...
2009. nov. 7. 12:04
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
hehhe.. ivett is akkora g€ci mint én, utálom a riválisaimat xD SZÓVAL ROSSZ LENNE BENKŐNEK, MERT ÁLLANDÓAN VESZEKEDNIÜK KELLENE H MIÉRT NÉZI MÁS NŐK MELLEIT STB. de inkább editre voksolok, hamár bevállalta a hányás utáni nyelves nyalakodást benkővel xDDD
2009. nov. 7. 17:57
 9/14 anonim válasza:
100%
Edit a maga egyszerűségével és szókimondásával egy természetes jelenség, viszont Ivett egy szarkavaró, igyekszik mindenkit uszítani a másik ellen, gusztustalan!!!
2009. nov. 10. 12:13
 10/14 anonim ***** válasza:

Utálom az ilyen műsorokat! Mondhatni agysejtromboló! Én is kb 2 percig néztem, tátott szájjal és szemmel! Azt hittem, most hogy a Győzike show végre megszűnt elkezdünk haladni a kultúra felé! Nem értem, hogy hogy engedhetnek ilyen műsorokat menni! Én tuti este 11 után engedném csak!

Azokról a nőkről meg, akik ebben részt vesznek annyi a véleményem, hogy nem sok tartás van bennük, gondolkodni abszolút nem tudnak és szégyent hoznak magukra és a családjukra! Úgy vonaglani a kamerák előtt, mint ők, és udvarolni egy férfinak, ahogy a reklámokban mutatják... Én nem mernék kimenni az utcára utána!

ebből kifolyólag egyik sem szimpatikus és nem sokra tartom őket!

2009. nov. 15. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!