Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Rajnai Réka, a fitnesszmodell...

Legion kérdése:

Rajnai Réka, a fitnesszmodell is zsidó?

Figyelt kérdés
2013. aug. 31. 22:03
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
57%
nem tökmindegy?
2013. aug. 31. 22:20
 2/17 A kérdező kommentje:
Ez egy ilyen oldal.Kíváncsi vagyok csak,mert tudni szeretném, te kis gój.
2013. aug. 31. 22:26
 3/17 anonim ***** válasza:
47%
Magyarországon MINDENKI zsidó!
2013. aug. 31. 22:38
 4/17 A kérdező kommentje:
Én nem azért írtam ezt a kérdést,hogy antiszemita kommentelők itt tobzódjanak,vagy szervilis liberálisok ideírkáljanak.Csak kérdezek,mert tudni szeretném.Remélem,találok valakit,aki választ ír ide,nem véleményt.
2013. aug. 31. 22:45
 5/17 anonim ***** válasza:
72%

válasz:nem tudjuk, és nem is érdekel, magánügy, hogy kinek mi a vallása, nem szokták terjeszteni.

azon kívül idióta vagy.

2013. aug. 31. 22:48
 6/17 A kérdező kommentje:
Én válaszom:saját nevedben válaszolj,mert egy nap lesz,aki tud normális,használható választ adni.Amúgy magánügy,de ha lejjebb görgetsz kicsit,látni fogod,más is rákérdezett már más vallásra a történelemben,és képzeld,külföldön simán válaszolnak erre a kérdésre anélkül,hogy felkapnák a vizet,ugyanis emberek vagyunk,a viselkedésünk határoz meg minket,nem a bőrszínünk,a vallásunk,nemünk,stb.Semmi szégyellni-vagy titkolnivaló nincs ebben.Szóval írjuk így:Én egy érdeklődő,toleráns idióta vagyok.Ha esetleg nőből lennél,tudod,mit jelent az,hogy sikce?Vedd úgy,hogy utánadüvöltöttem az utcán,és akkor még idiótázhatsz egy sort....
2013. szept. 1. 01:32
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól tudom, nuwaubianista.
2013. szept. 1. 16:09
 8/17 A kérdező kommentje:
Utolsónak mondanám,hogy bár tudom,mi célból írta ezt a választ,ugyanakkor a műveltsége imponál nekem,erre való tekintettel felpontozom.Legközelebb-ha úgy érzed,van rá elég szellemi tőkéd,nem úgy,mint a 2 elődödnek-akár használható választ is adhatnál,ha megy.
2013. szept. 1. 21:47
 9/17 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy mit vártál. Interneten nincs elég információ, hogy bárki bármi biztosat mondjon a hátteréről. Erre a kérdésre csak az tud tényszerűen válaszolni, aki személyesen ismeri a családját. Mellesleg mindenek előtt azt is definiálnod kellett volna, hogy szerinted milyen szempontok alapján számít valaki zsidónak, mert enélkül levegőben lóg a kérdés.
2013. szept. 2. 01:42
 10/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm,bár ettől függetlenül sem kaptam értékelhető választ,csak szolgaszöveget,vagy kirekesztő fröcsögést.De egyen kerek,hátha ettől majd kapok hasznos választ:mindkettő.Vallás,esetleg haláchisztikusan.
2013. szept. 2. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!