Lady Gaga fiú vagy lány?
Figyelt kérdés
Volt ahol azt láttam fiúnak született és csak később lett nő... Olyat is láttam hogy még most is fiú, de azt is elhiszem hogy nő volt mindig is.
Arra lennék kíváncsi amikor megszületett milyen nemű volt.
2013. aug. 30. 11:12
3/9 anonim válasza:
régen teljesen átlagos kinézete volt
4/9 anonim válasza:
A rendelkezésemre álló adatok alapján nő.
6/9 anonim válasza:
#5: ebből még nem következik. (Vagy a Gaga-ból meg az következik, hogy liba? Pár nappal ezelőtt számtalan ilyen választ töröltek a modik. Mellesleg angolul a gaga hülyét, szenilist jelent.) Azt, hogy lady, bárki használhatja, olyan is, aki pasiként született, és nővé operáltatta, vagy kozmetikázza magát. Hívhatnám magam én is lady randommajomnak, mégis egy ronda, szőrös, és büdös pasi lennék.
8/9 anonim válasza:
lady gaga nő és nagyon jó csaj
9/9 A kérdező kommentje:
kiégették a retinádat?:D
2013. szept. 10. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!