Minden lánytól azt hallom, hogy Selena Gomez, Lady Gaga, stb. a példaképe. Példakép csak lány lehet? O. o
Szerintem nem, lehet fiú is a példakép. Nekem például csak férfi példaképeim vannak, annak ellenére hogy lány vagyok. Ráadásul nem is olyan híresek, mint például ez a Lady Gaga vagy ki a fene, civil emberek, mégis úgy gondolom hogy érdemes róluk példát venni. Nem az a fontos, hogy a példaképed milyen nemű, hanem az, hogy érdemes-e az ő példáját követni, milyen cselekedeteket hajtott végre azért, hogy mások példaképévé váljon. Például szerintem a kérdésben említett személyek nem sok mindent tettek le az asztalra azért, hogy minden mai tizenéves olyanná váljon mint ők, bár én ugye nem szólhatok ebbe bele, mert ki vagyok én itt, de talán több olyan ember is van a földön, akiket nem kapott fel a média, és nem is olyan luxus körülmények között élnek, mégis olyan tetteket hajtottak végre, amire a legtöbb ember ugye nem lenne képes. Na jó, nagyon elkalandoztam, a lényeg hogy lehet fiú is a példakép.:)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!