Sok amerikai rapper miért füvezik?
Az hogy valakinek rohadt sok pénze van, még nem jelenti azt, hogy boldog is. Általában a szenvedélybetegek valami hiányt próbálnak kompenzálni az életükben.
Van akinek az, hogy megveszi a huszadik kocsit, meg mindennap bulizik, már nem okoz lelkileg örömet.
Teljesen üresnek érezheti az életét, pl képtelen normális párkapcsolatra, vagy komplexusai vannak, vagy egyéb lelki problémái.
Nem csak rapperekre igaz ez, rengeteg gazdag hollywoodi sztár küzd ilyen problémákkal. Ott volt pl David Hasselhof is aki hiába volt sikeres színész súlyos alkoholista volt.
Az a baj, hogy te csak egy oldalról közelíted meg a dolgot. Az élet ennél jóval komplexebb, hogy csak annyin múljon a boldogság, hogy van pénz vagy nincs.
A pénz a mai világban sajnos egy eléggé fontos eszköz a boldoguláshoz, főleg itt Magyarországon, ezt nem vitatom de az élet más területein attól még lehet, sikertelen egy látszólag ismert, vagy elismert ember is.
Az élet melyik területein lehetnek sikertelenek? 1, Jól néznek ki, kigyúrtak, sokan szeretik őket =van önbizalmuk.
2, Szerintem igenis elismertek mert százmilliók nézik meg a klipjüket, hallgatják a zenéjüket.
Mondj valamit ami ezeknek az embereknek hiányozhat az életéből!
Az hogy valaki kigyúrt, és egós az nem jelenti azt, hogy van önbizalma. Általában a legegósabb embereknek vannak a legkomolyabb önértékelési problémái.
Az, hogy mit mutat a rajongói felé, nyilván a siker, pénz, csillogás, meg én vagyok a faxa gyerek.
Pont minap néztem egy filmet Notorious B.I.G. és 2Pac haláláról, vicces volt, hallani amikor Biggie barátait kérdezik, hogy tényleg drogot árult e, meg nyomorban élt, kiderült, hogy a fele se volt igaz, csak így jobban fogyott a lemeze. Még a saját anyja is azt nyilatkozta, hogy volt egy kitalált gengszter énje.
Ez igaz volt 2Pac-re is, kifele teljesen mást mutatott, mint amilyen ember ő valójában volt.
Megint onnan közelíted meg, hogy sikeresek és tele vannak pénzzel akkor tuti minden király. Nézzük erről az oldalról, lehet, hogy egy csomó nőt megkap, de valószínűleg az olyan csajok buknak rá, aki rajta keresztül akar híres lenni, vagy szimplán csak élősködni akar rajta.
Azaz egy hírességnek sokkal nehezebb lehet például egy tartalmasabb párkapcsolatot kialakítania.
Amúgy nem látsz bele ezeknek az embereknek az életébe, tehát lehet, hogy neki nem az a gond, hogy kenyeret vegyen holnap, viszont ezerféle más problémája lehet.
Előző példának ott van 2Pac ő neki például azért kellett meghalnia, mert több millió dollárral behúzta a managere és ahelyett, hogy kifizesse inkább kinyíratta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!