Miért nem jön Budapestre Selena Gomez?
Egyrészt mert nem hívják őt, másrészt meg a múltkor olvastam h már nem is emlékszik arra, hogy milyen budapest, mert volt egy magyar rajongó aki megkérdezte, hogy Bp melyik épülete tetszett neki a legjobban: Á, már nem is emlékszem...
Ez pont olyan, mint amilyen az a Robert Pattinson is volt, itt mindenki nyalta a seggét, aztán otthon meg azt beszélte, hogy Magyarország milyen egy suttyó, koszos hely és hogy mindenki milyen bunkó volt vele..
Most komolyan?
Ha egy sztárt megkérdez egy magyar, hogy hogy érzi magát Budapesten, nem egyértelmű, hogy azt mondja: nagyon jól?
Nem mondhatja azt, h utállom Budapestet meg ilyenek, és akárhol jár azt fogja mondani, h jól érzi ott magát.
Selenaval is gondolom ugyan az a helyzet.
Másrészt meg az egész régióban Magyarország fejlődik a legkevésbé, mi mégcsak most kerültünk bele a válság legméllyebb pontjába, ezáltal alig van fizetőképes ember, aki képes lenne megfizetni a koncertjegyet, és azok is inkább kajára/rezsire költik spórolt pénzüket (csak, hogy jobban lássad: Ausztria mindig is gazdagabb ország volt nálunk, Horvátország már régóta az, Szlovénia is jóval gazdagabb, Szlovákia nemrég csóróbb ország volt nálunk, de kb 5-6 éve gazdaságilag megelőztek minket, és az emberek ott gazdagabbak lettek, Románia gazdaságilag most van egy szinten velünk, hamarosan leelőz minket, szóval két ország van akinél jobbak vagyunk: Ukrajna, és Szerbia. Namost ebből a régióból nem célszerűbb egy fizetőképesebb országban koncertezni?). Namármost néhány 100, jó esetben 1000 embernek koncertet tartani egyrészt elég gáz, másrészt nem éri meg.
Egyébként meg én is sajnálom, hogy nem jön ide, mert nagyon szeretem a számait, de amíg olyan a vezetés, amilyen, addig egyre kevesebb híres előadó fog idejönni, legfeljebb a szigetre, meg hasonló fesztiválokra, ahol több a külföldi, mint a magyar.
Az előző voltam.
miért jönne mégegyszer?
Egyrészt meg se tudnánk neki fizetni (amit már leírtunk)
ha meg csak úgy, szórakozásból annak meg semmi értelme.. merr most gondolj bele : ha te is ott lennél LA-be akkor gondolom nem jönnél ide.
De ez csak az én gondolatmenetem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!