Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Most komolyan csak én rühellem...

Most komolyan csak én rühellem Taylor Lautner-t?

Figyelt kérdés
??????
2013. aug. 22. 14:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Bocsi elírtam, mert siettem. " még nem vagyunk féltékenyek rá, "
2013. szept. 18. 10:48
 12/17 anonim válasza:
Jo lessz privátb is a kép rólad.
2013. szept. 18. 13:23
 13/17 anonim ***** válasza:

"A sikerre.Küldj màr egy képet."

Te most miről beszélsz? Egy lány küldjön magáról képet, amikor egy pasiról vitázunk? Alapból egy nő szépségét összehasonlítani egy pasiéval irreleváns és hülyeség, másodszor meg már megint miről beszélsz? ha azt állítod, a sikerre vagyok féltékeny, akkor miért képet küldjek magamról? Most döntsd már el, hogy siker vagy szépség. Amúgy meg milyen sikerre? azzal kezdtem, hogy leírtam, hogy semmit nem tudok róla, csak hogy az alkonyatban játszott, meg a valentin napban, rohadt nagy siker, hogy ezek közül csak egyet láttam. Semmi mást nem tudok tőle mondani. És nem is értem ezt az egész felfogást. Te komolyan azt hiszed, hogy sztárokra vagyunk féltékenyek? Ennyi erővel a fél világot utálhatnám. De ha a sikerre lennék irigy, nem vele kezdeném. Hanem mondjuk Freddie Mercuryval vagy Jon Bon Jovival. Hagyjál már...

2013. szept. 18. 16:42
 14/17 anonim válasza:
Én sem vagyok rajongója ! Azért mondtam küldj képet mert ha ilyen magasra teszed a mércét a fiuknál biztos szép lehetsz semmi rossz szándék nem volt benne.
2013. szept. 18. 17:54
 15/17 anonim ***** válasza:
Ez nem túl logikus xD
2013. szept. 18. 18:30
 16/17 anonim válasza:
Mi nem lugikus?:)
2013. szept. 18. 22:21
 17/17 anonim ***** válasza:

Azt nem én írtam, hogy nem túl logikus, csak valaki beleszólt. :D

Amúgy értem már, csak nem gondolom, hogy magasan van a mérce. Mármint nem mindenkinek ugyanaz a sorrend, lehet, hogy aki a te képzeletbeli ranglistádon legelöl van, az nekem nem tetszik, viszont nagyon tetszene valaki, aki szerinted nem éri fel pl. Taylor Lautner szintjét. Nekem egyszerűen nem szimpatikus az arca, nem tőle kérnék útbaigazítást az utcán, egyszerűen ellenszenves. De biztos olyan ember is tetszik, aki szerinted csúnya.

2013. szept. 19. 03:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!