Komolyan érdekel, hogy mi lehet az oka annak, hogy Jared Leto szinte semelyik életkorában nem látszott annyinak, amennyi. Vélemény?
Figyelt kérdés
tudom,nem valami mélyenszántó kérdés, de egyszerűen nem értem :/ régebben láttam a rekviem egy álomért című filmet. abban elvileg 29 éves volt ,én 20nál nem tippeltem volna többnek :/. A my so-called cimű filmben azt hittem,h egy idős a többiekkel (15) de ott meg 23 volt.... na meg itt van most 42 évesen, és ..nah. h lehet ez?2013. júl. 23. 21:37
1/5 anonim válasza:
A My So-called Life-ban a többiek sem voltak 15 évesek, inkább 20. Az általános dolog, hogy tiniket a koruknál idősebb színészek játszanak. A Requiem for a dream-ben nagyon le volt fogyva, az azért rásegített. A filmekben tudják őket úgy sminkelni, öltöztetni, hogy fiatalabbnak látszanak a koruknál.
Amúgy azt szokta mondani, hogy figyel magára, sokat alszik, és sok zöldséget eszik. Vagy lehet, hogy csak ilyen szerencsés génekkel lett megáldva. Ha megnézed, az anyja is elég fiatalos.
2/5 A kérdező kommentje:
hát claire épphogy 14 volt mikor kezdték a forgatást tudtommal,de nem is ez a lényeg.
az igaz,h egy videóban láttam az anyukáját és őt sem mondanám 60 év körülinek :/ érdekes
2013. aug. 7. 12:30
3/5 someoneelse válasza:
Én is felfigyeltem már erre, és szerintem a hatalmas kék szemek és a sima, fiatalos bőr a kulcs.
4/5 anonim válasza:
jó gének...nagyon nagyon jó gének 0_0
5/5 anonim válasza:
Akkor nem csak én vagyok ezzel így, szeritem is istenadta génekkel rendelkezik, normális ember nem lehet ennyire tökéletes :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!