Rihanna (Robin Fenty) vagy Jessica Alba a jobb nő?
egyéni véleményeket kérek:)
és légyszi ne írjatok bunkó választ tudom h hülye kérdés...de kíváncsi vagyok
Rihanna:
Jessica:
Rihanna régen nagyon szép volt
(még kb mikor kijött az "Unfaithful" című száma)de ez a glam rock stílus messze nemillik hozzá
most aztmondanám h elcsúnyult!
ha akkor kérdezted volna mikor még úgynézett ki mint az S.O.S száma idején akkor aztmondom Rihanna....de mostmár elég bénán néz ki úgyhogy Jessica Alba!!!!!!!!!
Most nem azért, de ha egyik sztár sincs kisminkelve akkor ugyanolyan átlagos emberek mint mi vagyunk, vagy talán még csúnyábbak.
Igaz a videóba nincsenek benne a csajok, de valszeg ők sem ilyen szépek smin nélkül mint azokon a képeken amiket belinkeltetek.
Valaki nekem még régen azt mondta, hogy egy csaj akkor nevezhető szépnek, ha felkelés után is ugyanolyan szép marad :)
:D ez mondjuk igaz:D
nem a smink tesz széppé 1nőt;)
Dontetlen...egyszeruen nem tudom donteni
mind a ketten nagyon szepek es tehetsegesek.
Jessica Alba egy álomnő!!!Annyira kedves arca van,
és a teste is csillagos ötös!!!Amúgy a kedvenc színésznőm,de
Rihanna meg a kedvenc énekesnőm!!!
Amúgy Arcra Jessica szebb,Rihannának néger arca van!!!
Nagy a feneke,testre is négeres!!
Mindkettő csudaszép!!!És ha most tényleg csak a szépséget nézném 100 %,hogy Jessicát választanám!!!
De Rihanna meg olyan mint 1 vadmacska!!!Nem szebb,de viszont szexisebb és mégis jobban tetszik az öszkép ami rihannán van,ráadásul azóta imádom mióta berobbant a Pon de replay című számával,azóta a legszebb nőnek tartom!!!
Szóval Rihanna FOREVER :D:D:D
Legszebb,legszexibb,legvadabb!!! És jobban néz ki mint Jessica!!! :D Akármilyen a haja!!! Jó mondjuk rövid hajjal nem volt egy szépség,de akkor is!!!Rihanna az Rihanna! :):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!