Mi a véleményetek Jensen Ackles-ről?
Figyelt kérdés
Nemet és kort is írj :)2013. aug. 13. 20:37
1/11 anonim válasza:
Jól néz ki. :D
13/L (Please, ne kössetek bele a koromba. :) )
2/11 anonim válasza:
Nagyon jó színész, nagyon jó ember, szereti a rajongójait, imádom. És persze nagyon jól néz ki.
15/L
3/11 A kérdező kommentje:
Szerintem is!
2013. aug. 14. 19:22
4/11 anonim válasza:
Én is nagyon szeretem! :)
Nagyon jó színész, jó ember, közvetlen a rajongóival, és nem utolsó sorban oltári CUKI! :))
5/11 atos19 válasza:
nagyon szeretem :D jó ember 14/L
6/11 anonim válasza:
Remek színész, nagyon jó fej, (gondolom) jó apa és férj,jól néz ki...imádom:33 15/L
7/11 anonim válasza:
Csak ugyanazokat tudom írni, mint ez előttem szólók: nagyon jó színész, rendes a rajongókkal, jó férjnek és apának tűnik és rettenetesen jól néz ki:) 16L
8/11 anonim válasza:
Imádom! :) Nagyon vicces, meg tök közvetlen a rajongóival, szerintem jó apa lehet, és persze irtó jól néz ki. <3 14/L
9/11 anonim válasza:
HALÁLOSAN SZERELMES VAGYOK BELÉ! :D
10/11 anonim válasza:
Kontra: Az összes előttem lévő komment együtt.❤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!