Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért állítják be folyton...

Miért állítják be folyton Ricky Martint melegnek?

Figyelt kérdés
Ismerőseimmel beszélgettünk, szóba hoztam a zenéjét és egyből kaptam a gúnyolódást, hogy tiszta meleg a fickó és gáz. Máshol is állandóan a meleg téma kerül elő, ha Ricky Martinról van szó. Miért kell mindenkit a külseje miatt lemelegezni, ha nem is az?

2013. aug. 11. 09:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
De ez igaz. A riportban amit linkeltem ő maga ismeri be!
2013. aug. 11. 11:58
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

[link]

"A szexuális irányultságára vonatkozó találgatások végére 2009. júniusában tett pontot, amikor a TV Aqui magazinnak nyilatkozva megerősítette biszexualitását.[1] 2010. március 29-én saját honlapján közzétett egy nyilatkozatot, mellyel bevallotta homoszexualitását a nyilvánosság előtt: „Büszkén mondhatom, hogy én egy szerencsés homoszexuális férfi vagyok. Boldog vagyok, hogy az lehetek, aki vagyok.”[2]"

2013. aug. 11. 12:05
 13/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, megnéztem, amiket mutattatok. Bevallom, nem nagyon érdekel a zenészek magánélete, csak a zenéje, ezért nem tudtam arról, hogy valójában meleg ő.

De ez nem zavar, sőt, örülök neki, hogy volt bátorsága nyilvánosan elmondani.

2013. aug. 11. 12:05
 14/17 anonim ***** válasza:

De beírtam, hogy Ricky Martin girlfriend, rámentem a képekre, am én most ezután csak biszexnek mondanám:)

[link]

2013. aug. 11. 12:31
 15/17 anonim ***** válasza:
De mint mondtam pár előző komimban, mindenképpen imádás! <3 <3 <3 :)
2013. aug. 11. 12:32
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

youtubon TÖBB videó is van, ahol elmondja, hogyan coming outolt pl. https://www.youtube.com/watch?v=EB-1P26atU0

továbbá a neten sok kép van róla, a párjáról (aki nyilván férfi) és a gyerekeiről

2013. aug. 11. 16:40
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Ricky meleg, de én imádom őt és a zenéjét!Értsd meg, meleg, egy interjúban is megmondta, sőt pasija is volt.
2014. júl. 28. 07:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!