Miért állítják be folyton Ricky Martint melegnek?
"A szexuális irányultságára vonatkozó találgatások végére 2009. júniusában tett pontot, amikor a TV Aqui magazinnak nyilatkozva megerősítette biszexualitását.[1] 2010. március 29-én saját honlapján közzétett egy nyilatkozatot, mellyel bevallotta homoszexualitását a nyilvánosság előtt: „Büszkén mondhatom, hogy én egy szerencsés homoszexuális férfi vagyok. Boldog vagyok, hogy az lehetek, aki vagyok.”[2]"
Köszönöm a válaszokat, megnéztem, amiket mutattatok. Bevallom, nem nagyon érdekel a zenészek magánélete, csak a zenéje, ezért nem tudtam arról, hogy valójában meleg ő.
De ez nem zavar, sőt, örülök neki, hogy volt bátorsága nyilvánosan elmondani.
De beírtam, hogy Ricky Martin girlfriend, rámentem a képekre, am én most ezután csak biszexnek mondanám:)
youtubon TÖBB videó is van, ahol elmondja, hogyan coming outolt pl. https://www.youtube.com/watch?v=EB-1P26atU0
továbbá a neten sok kép van róla, a párjáról (aki nyilván férfi) és a gyerekeiről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!