Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi a véleményetek Lady Gagáról?

Mi a véleményetek Lady Gagáról?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok rá,szerintetek szép nő?
2009. okt. 26. 21:57
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Buliba nem rosszak a zenéi. Viszont maga a nő (férfi) borzasztó. Egy ronda irritáló perszóna, igénytelen klippekkel. Bár neki ez a célja - polgárpukkasztás. De igazából mint hang, nulla tehetség, csak simán slágeresek a zenéi. Külön nem nagyon hallgatom, csak szórakozóhelyen ált.
2009. okt. 26. 22:09
 2/8 anonim ***** válasza:
75%

Újabb tinibálvány, aki csak rossz példát mutat a fiataloknak.

Semmiképp nincs jó véleményem róla.

2009. okt. 26. 22:37
 3/8 anonim ***** válasza:
83%
nem azért mert ez a trendi, de utálom, annyira nem szimpatikus, hogy elmondani sem tudom és a hangja sem tetszik. bár a paparazzi klippje /a teljes 8 perces verzió/ tökre tetszik. ez az egy pozitív dolog amit feltudok hozni mellette:D
2009. okt. 27. 12:38
 4/8 anonim ***** válasza:
62%
Nyilván nem sokan szeretik és nem értik őt, akik csak a rádióban vagy buliban hallgatják a zenéit (ami kb három számot jelent). Egyébként igenis van hangja, tehetséges és szépen zongorázik. Baromi jól elő tudja adni a dalait, de az ilyeneket csak azok fedezik fel benne, akik nem ítélik őt el első látásra/hallásra. Szóval tudatosan ismerteti meg magát. Nem tartom szép nőnek, de vannak nála jóval rondábbak. A cuccai meg, hadd hordjon már olyat amilyenhez kedve van.
2009. okt. 28. 23:23
 5/8 anonim ***** válasza:

utolsónál a szó. én az öltözködése alapján azt mondanám, hogy nekem is tervezhetne ruhákat.

egyébként a szakma is elismeri: év végén díjat fog kapni a divatéletbeli munkásságáért.

2009. nov. 6. 19:40
 6/8 anonim ***** válasza:
a zenéje tetszik maga a csaj viszont fujj:S..
2009. dec. 13. 20:29
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A zenéi nem rosszak a rádióba szinte mindíg megy száma. Ha megkérdeznék tőllem, hogy buliznék e vele igent mondanék. Mert szerintem totál egyéniség és nagyon eredeti!
2010. jan. 4. 16:10
 8/8 anonim ***** válasza:

szép :)

és épp most is őt hallgatom :D

http://www.youtube.com/watch?v=0fvvddhdozM&feature=related

2010. ápr. 19. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!