S. O. S! Szerintetek bunkóság vagy netán gáz a kedvenc színésznőmtől fuvart kérni? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Szóval a helyzet az,hogy nem lenne este szállásom a színdarab után,és akkor megkérném,hogy mehetek-e,ha beférek,mert egy városba mennénk.Amúgy többször(kb négy-ötször) találkoztam már vele darab előtt/után,meg is ölelt többször is,és közvetlen mindig.Volt már rá példa,hogy más rajongókat is elvitt.Mit gondoltok?;)2013. aug. 8. 23:50
11/18 A kérdező kommentje:
Majd meglátod,hogy nem!Úgyis miattad tettem fel a kérdést! xDD
2013. aug. 9. 18:14
13/18 A kérdező kommentje:
El!;)
2013. aug. 12. 03:56
14/18 anonim válasza:
Én voltam a 12-es, most már kíváncsivá tettél, hogy ki ez az ezek szerint tényleg nagyon kedves (és ezek után méltán kedvenc) színésznőd, de mivel gonosz módon azt válaszoltad az egyik kérdezőnek, hogy a nővéred miatt nem mondod meg, így aztán nem fogjuk megtudni soha...vagy mégis??? (boci szemekkel néz :D)
15/18 anonim válasza:
Látom megfogadtad az első hozzászóló tanácsát. Micsoda tanács volt. Mindenkivel szembe ment, tűzön-vízen át küzdött az igazáért és tömören, lényegre törően segítette embertársát.
Fantasztikus ember.
17/18 anonim válasza:
Na, de most komolyan, melyik színésznőről van szó? Mond el bátran ki volt az, majd mi lerendezzük a nővéreddel, ha máshogy nem, rádumáljuk a színésznőt, hogy legközelebb őt vigye el!
18/18 A kérdező kommentje:
Nem Irénke az vagy ki. :D
Nem mondhatom el a fentebb leírtak miatt,sorry...
2013. aug. 13. 00:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!